2777
2789
عنوان

خانمای کدبانو پیلیز

73 بازدید | 6 پست

خانما من برای اولین بار میخوام ترشی بزارم.

میخوام یه ترشی فوری بزارم.

بادمجونامو شستم خورد کردم.

حالا میخوام بزارم با سرکه بجوشه بعد بریزم تو ظرف وسیر و سبزی بریزم.درسته؟

اخه تو نت هی نوشته باید یه قطره آبم نداشته باشه وگرنه کپک میزنه و اینا ترسیدم.

بادمجونم زیاد نیست پنج کیلوهه.زود خورده میشه.

کسی بلده؟همینجور که گفتم بزارم؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

تو نت نوشته یه چیز سنگین بزارید رو بادمجون آبش بره و این حرفا من حسشو ندارم خدایی😂😂

نوشته ظرفتون استریل باشه😕😐

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی با سرکه بزاری بپزه کپک نمیزنه

خب پس خدا روشکر.

عزیزم من الان بزارم یه جوش بزنه و بعد بزارم خنک بشه بریزم تو دبه؟

خب پس خدا روشکر. عزیزم من الان بزارم یه جوش بزنه و بعد بزارم خنک بشه بریزم تو دبه؟

بزار بجوشه اگه میخوای لیته مانند بشه با گوشت کوب بکوب یکم نمک و زرد چوبه و فلفل وسیر بزن با سرکه بزار تو یخچال

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.
بزار بجوشه اگه میخوای لیته مانند بشه با گوشت کوب بکوب یکم نمک و زرد چوبه و فلفل وسیر بزن با سرکه بزا ...

مرسی عزیزمممم😘😘