2777
2789

یعنی مرد تا چند روز قبل از اقدام باید تخلیه نشده باشه؟؟؟

میشع اگه کسی میدونه جواب بده 

#‍ لطفا اگه جواب رو نمیدونید پستی نزارید که باعث ناراحتی من بشه ممنون

کاربر ۹۳ هستم به علت خرید گوشی جدید و فراموشی کلمه عبوربا کاربری جدید اومدم گفتم ی وقت زشت نباشه از قدیمی بودنم نگم😀  اگه کسی میدونه چجوری میشه کاربریمو برگردونم که خیلی دوسشم دارم راهنمایی کنه اینم بگم اون شماره ای که باهاش کاربری رو ساخته بودم رو هم یادم نیست😐😒 چون بعدش خطمو عوض کردم هرکاری میکنم شماره نصفه یادم میاد😐 دیگه همین دیگه😍

مثلا ۲ روز باشه که خالی نشده باشه بهتره یا یک هفته یا ۱۰ روز 

کاربر ۹۳ هستم به علت خرید گوشی جدید و فراموشی کلمه عبوربا کاربری جدید اومدم گفتم ی وقت زشت نباشه از قدیمی بودنم نگم😀  اگه کسی میدونه چجوری میشه کاربریمو برگردونم که خیلی دوسشم دارم راهنمایی کنه اینم بگم اون شماره ای که باهاش کاربری رو ساخته بودم رو هم یادم نیست😐😒 چون بعدش خطمو عوض کردم هرکاری میکنم شماره نصفه یادم میاد😐 دیگه همین دیگه😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چمیدونم..دختر میخواستم ولی پسر شد 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
یه هفتع تا۴روز

یعنی بیشتر از ۴ روز باسه اسپرم بی کیفیت میشه؟

یجا میگن هرچی بیشتر باشه این زمان‌اسپرم ایگرگ بیشتر میشه

بیشتر از چهار روز نشه بهتره.و روز تخمک گذاریتون حتما نزدیکی داشته باشید

شرایط رژیم غذایی خیلی تاثیر داره

تخگ هویج بگیر از روز سوم پریودت تا یه هفته روزی یه فنجون دم کن بخور

موز و توت فرنگی آجیل بی نمک.هر دوتون زیاد بخوردید

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

هرچه تعداد دفعات رابطه بیشتر باشه اسپرم قوی تره اگه چن روزه رابطه نباشه اسپرم مرده هس و اصلا توصیه نمیشه قبل بارداری فقط برای پسر نزدیک تخمک گذاری اقدام کرد قبلش ی قهوه بخوره همسرت و کمپرس اب سرد با جوش شیرینم خودتو بشور انشالله ک پسر میشه 

اینا حرفه شوهر من چون کارش دوره بعده ۱ماه تخلیه شدودخترشد😁

خب همون دیگه اگه زیادم باشه اسپر نر از بین میره اگه کمم باشه همینطور میخوام بهترین حالتشو بدونم که چند شبه

هرچه تعداد دفعات رابطه بیشتر باشه اسپرم قوی تره اگه چن روزه رابطه نباشه اسپرم مرده هس و اصلا توصیه ن ...

بله اینکارو میکنم ممنون 

نظر شما چندروزه؟

اخه من سره دخترم روز تخمک گذاری رو میدونستم (بخاطر تنبلی تخمدانم با دارو تخمکم بارور میشه) ولی اونموقع برام جنسیت مهم نبود و به گفته دکتر ۳ شب پشت هم نزدیکی کردیم و دختر شد میگم شاید اسپرمش ضعیف شد

بیخیال بسپاربخدامنم پسرمیخواستم خیلی هم تلاش کردم ونشد😐

منم سپردم لخدا تلتشمو میکنم ببینم چی پیشمیاد فعلا که دارم امپول میزنم اچ ام جی 

۳ شنبه برم سونو ببینم اصلا تخمکی دارم یا نه

بله اینکارو میکنم ممنون  نظر شما چندروزه؟ اخه من سره دخترم روز تخمک گذاری رو میدونستم (بخاطر ...

ن عزیزم ب تعداد دفعات برای تعیین جنسیت ربطی نداره ولی ی شب درمیون بهتره 12 تا 14 روز قبل از شرو پریودی بعدیت روز تخمک گذاریته یا کیت تخمک گذاری بگیر از داروخانه رابطه با نفوذ بیشتری داشته باشین و کارایی ک گفتم رو انجام بده عزیزم بی تاثیر نیس بازم صلاح خدا انشالله سالم و صالح ب دنیا بیاد خانم.گل