2777
2789
عنوان

چرا بیدارید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 87 پست
شهر غریبی؟

اره عزیزم

4 5 ساعت اختلاف هست 

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏

چند ماهه شبا حالم بد میشه سرم پر میشه از افکار منفی دیوونه کننده گریم میگیره گاهی به اینکه خودمو بکشم فکر میکنم.تا ۳ یا ۴ بیدارم بعد خوابم میبره.صبح که بیدار میشم حالم خوبه و نمیفهمم حال خراب شب قبل برا چی بوده.

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعت دوازده همسرم گفت با ماشین بریم سد کرج دور بزنیم الان سد کرجیم😛

خوش بگذره خواهر💜

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏
اره عزیزم 4 5 ساعت اختلاف هست 

تازه رفتی خونه خودت گلی؟من۱۸ماهه شهر دور از خانواده۶ساعت راه

دوستان گلم من دوتا تخمدانام پلی کیستیک بود بی بی زدم مثبت شد و باردار شدم و راه های درمانشو میگم بهتون.....اول از همه رژیم غذایی بگیرید بهترین رژیم کالری شماری و ورزش حتما بکنید ورزشای leap fitness group رو توی گوگل پلی دانلود کنید و ورزش کنید من دارویی نخوردم فقط ناشتا عسل و سیاه دونه خوردم بعدش ویتاگونس میخوردم ی کف دست کلم بروکلی میخوردم پیاز درمانی ماه اول رژیم انجام دادم...گرمیجات خیلی خوردم با گوشت گاو و شکر و قند وتنقلات کارخونه ای خدافظی کردم..شیر و محصولات لبنی اصلا براتون خوب نیست...مرغو و ماهی و برنجو کمتر بخورید خرما و انجیر خشک و مویز و تخمه کدوحلوایی شلغم و سیب موز اینا رو بخورید کیسه اب گرم روی تخمداناتون بزارید روغن سیاه دونه هم بزنید ب شکمتون من دوماه انجام دادم و نتیجه داد رفقا😘😘(من درمورد مشکلات تیروئیدی اطلاعاتی ندارم اما کلم و شلغم فک کنم برای عزیزایی ک هم پلی کیستیک هم تیروئید دارن مضره )
منم هی میای ببینم عکس پروفم اومده یا ن امروز کلن پریده😑

وای اقا دقیقا منی😂منم تازه گذاشتم هی میام ببینم گذاشته میبینم اونیم که داشتم رفته

همسایه عوضیمون ساعت دونصفه شب بامشت میکوبید به دیوار حالا خداروشکر من خواب نبودم داشتم «شیپور»تمرین میکردم ملت دیونه شدنا!

دور بودن از خانواده خیلی سخته

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
مگه چه ایرادی داره؟ مشکلش سر چیه؟

نمیدونم والا...نمیخواد خونوادمو ببینه برادرامو...والا با اونا مشکلی نداره در حد سلام و علیکه اونام کاریش ندارند ولی...هر هفته عذابم امروز انقدر دیر رفتیم که همه جمع کرده بودند هوا تاریک شده بود کلی دلم گرفته..الانم میگه دیگه پنج شنبه ها نریم دوشنبه ها بریم...اعصابم خورده تنها دلخوشیم اینه برم سر قبر مادرم که اونم میخواد بگیره

از زندگی از خیلی چیزا  خیلی حالم گرفتست

انشالله به حق امام رضا مشکلاتت حل شه💜🙏

تازه رفتی خونه خودت گلی؟من۱۸ماهه شهر دور از خانواده۶ساعت راه

اره

من 6 ماهه ازدواج کردم عزیزم

تو فکر یه نی نی ام که اگه خدابخواد دعاکنید برام

انشالله به زودی دامنت سبز شه.

برات صلوات فرستادم💜

اره من 6 ماهه ازدواج کردم عزیزم

مبارکت باشه عزیزم  انشاالله دلت خوش باشه هرجا ک باش🤗🤗🤗

دوستان گلم من دوتا تخمدانام پلی کیستیک بود بی بی زدم مثبت شد و باردار شدم و راه های درمانشو میگم بهتون.....اول از همه رژیم غذایی بگیرید بهترین رژیم کالری شماری و ورزش حتما بکنید ورزشای leap fitness group رو توی گوگل پلی دانلود کنید و ورزش کنید من دارویی نخوردم فقط ناشتا عسل و سیاه دونه خوردم بعدش ویتاگونس میخوردم ی کف دست کلم بروکلی میخوردم پیاز درمانی ماه اول رژیم انجام دادم...گرمیجات خیلی خوردم با گوشت گاو و شکر و قند وتنقلات کارخونه ای خدافظی کردم..شیر و محصولات لبنی اصلا براتون خوب نیست...مرغو و ماهی و برنجو کمتر بخورید خرما و انجیر خشک و مویز و تخمه کدوحلوایی شلغم و سیب موز اینا رو بخورید کیسه اب گرم روی تخمداناتون بزارید روغن سیاه دونه هم بزنید ب شکمتون من دوماه انجام دادم و نتیجه داد رفقا😘😘(من درمورد مشکلات تیروئیدی اطلاعاتی ندارم اما کلم و شلغم فک کنم برای عزیزایی ک هم پلی کیستیک هم تیروئید دارن مضره )

من شهر غریب نیستم تا خونه مامانم یک ربع بیشتر راه نیست یه خواهر مطلقه تو خونه بابام دارم جرات ندارم برم خونه بابام دعوا راه میندازه جیغ میزنه میگه برو بیرون اینجا مال منه بیخود میکنی میای سر سفره مون فقط اونجا میخوره نمیخوابه با ۴۰ سال سنش مامانم از پشتشه فقط با بابام تلفنی صحبت میکنم از صبح تا شب تو خونه ام کارآمو میکنم