2777
2789
عنوان

عفونت گوش داروشو پیدا کردم

205 بازدید | 15 پست

دخترا  یا مامانای گل  من گوشم  یهو  عفونت کرد از سمت  راست بعدم  ب گلوم سرایت کرد       مامانم  عنبر نسا دود داد  عالی  بود    قشنگ  عفونتش  جلو  چشم خودم اومد بیرون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری دود دادین منظورم اینکه به گوشتون دودشو دادین یا چی .من والله همش سه ماهه سرفه تکی دارم دیگه خسته شدم خیلی راه حل ها رو رفتم خوب نشدم 

هر وقت پول قرض می گیرید،در حال دستبرد زدن به آینده خودتان هستید-ناتان دبلیو موریس

و اینم بگم شب خوابیدنی دیگه سرفه نمیکنم اما صبح بیدار میشم تا موقع شب سرفه تکی دارم شب ها هم نسبت به صبح بیشتره 

هر وقت پول قرض می گیرید،در حال دستبرد زدن به آینده خودتان هستید-ناتان دبلیو موریس
منم گوش درد دارم و امشب از همینا دود کردم .. ولی چیزی بیرون نیومد:( هنوزم درد دارم تازه دودش کورم ...

موقع دود دادن چشاتو ببند من شنیدم برا چش ضرر داره 

کور شدم 😂 هنوز میسوزه چشام گوشمم خوب نشد

اخه میگن که عنبرنسا فک کنم برا نرش یا مادش خوبه باید اصلشو پیدا کنی اشتباهی مال اون یکی باشه بدتر هم میکنه 

اخه میگن که عنبرنسا فک کنم برا نرش یا مادش خوبه باید اصلشو پیدا کنی اشتباهی مال اون یکی باشه بدتر هم ...

اره  عزیزم  باید    ماده شو  پیدا کنی      عالیه     سرمو  کج  کردم   قوتی  نوشابه رو تهشو  بریدم    و   گزاشتمش رو انبر نسا   دودش  از نوکش  اومد   دقیق   رفت تو گوشم