بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بعضی چیزا رو اشتباه گفتی ما روح بزرگی داریم که مهربون،قدرشناس،متعهد،صادق،خوش اخلاق،وفادار و هزاران ویژگی انسانی میتونیم داشته باشیم قد و چهره و ویژگی های جسمی و ظاهری مانیستیم وقتی طرف میگه منو بخاطر خودم بخواه ینی فارغ از ویژیگی های ظاهری بخاطر ویژگی های که روح انسان داره بخواد
دقیقا مال ماهست اما ویژگی بعد جسمی انسان هست وقتی طرف پولداره خونه داره ماشین داره خوشگله ولی بداخلاقه متعهد نیست مهربون نیست باهاشی میگن فقط بخاطر پولش باهاشه نه خودش ولی وقتی طرف هبچی نداره و قیافه هم نداره باهاشی اما خوش اخلاقه صادقه تعهد داره میگی فقط بخاطر خودشه که دوسش دارم نه چیزی دیگه یعنی چهرش و داراییش مهک نیس فقط بخاطر روح بزرگش باهاش ببین وقتی میگن منو بخاطر خودم بخواه منظور از من ،من بعد جسمی نیست من بعد روحی هست ما بعد جسمیمون نیستیم ما روحمون هستیم وقتی هم میمیریم جسم میره روحمون میمونه ما روحمون هستیم نه جسم