2777
2789

سلام 

من تا الان دو جلسه رفتم لورتا نوروفیدبک خیلی خیلی خوبه البته من پیش دکتر مهری نجات میرم کادر بسیار محترم و مهربونی دارن و همه راضی هستن و جواب گرفتن 

درواقع یک کلاه میگذارن روی سرتون که بهش سیم های زیادی وصله و به سرتون ژل میزنن و یک فیلم یا انیمیشن را به انتخاب خودتون میذارن و سعی میکنن نورون های مغزتون را باهم هم مسیر کنن و درواقع هر اتفاقی بیافته فیلم به مغز پاداش میده و تصویر را بزرگ میکنه شما باید سعی کنید تا مغزتون پاداش بگیره هرچه امتیاز بیشتر باشه شما موفق تر شدید. 

این روش تقریبا هر جلسه اش ۱ ساعت طول میکشه و شما هیچ چیزی متوجه نمیشن و فقط باید فیلم را ببینید. 

البته به من برای کمبود تمرکز و اضطراب و استرس ۱۰ جلسه گفتن. 

دکتر بسیار خوبی هستن اگر تهران هستین حتما مراجعه کنید. 

عزیزم گفتم من برای پسرم ده جلسه بردمش اصلا هیچ بازخوردی نداشت بااینکه کلینیک معروفی بود تحت نظر پزشک ...

سلام میشه بپرسم پیش کی رفتین؟

😎💚 سه تا ابجی دارم اندازه دنیا دوسشون دارم😍💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من تا الان دو جلسه رفتم لورتا نوروفیدبک خیلی خیلی خوبه البته من پیش دکتر مهری نجات میرم کادر بس ...

عزیزم درمانش ماندگار است؟

😎💚 سه تا ابجی دارم اندازه دنیا دوسشون دارم😍💚
خیلی موثره و من یکی ار بهترین کلینیک ها را برای نوروفیدبک معرفی میکنم که بسیار اثربخش بود برامکلینیک ...

واقعا اثر بخش بوده انشالله ک تبلیغ نمی‌کنید آخه من پسرم میخام ببرم اصفهان هستم  موندم کجا ببرم 

دکتر شبنم کریمی برزین روانشناس میخواد برام انجام بده ونوروتراپیسته

نمیشناسم ولی حتما حاذقه. یادت نره هیچ تلاشی در مسیر شناخت خودت بی ثمر نیست

سایت از صدا پر است و از حرف خالی