2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامحتما خوبه و حتما ازش یه فرد بهتر بیرون میایی

سلام عزیزم خوبید

من یه دختر ۶ سال و نیم دارم امسال کلاس اول رفته همش اضطراب داره ، گوشه گیری میکنه تو جمع بچه ها نمیره 

، خجالت میکشه حتی بخواد دستشویی بره به معلمش بگه 

قبلا مشاوره بردم بازی درمانی چند ماه بردم اصلا فایده نداشته 

به نظرت این روش نروفیدبک براش موثره؟؟ من از یکی از مادرها تو مدرسه شنیدم الان دیدم اینجا شما نظر دادین خواستن ازتون راهنمایی بگیرم 

لطفا اگه اطلاعات داری بهم بگید

سلام عزیزم خوبیدمن یه دختر ۶ سال و نیم دارم امسال کلاس اول رفته همش اضطراب داره ، گوشه گیری میکنه تو ...

سلام

چرا نوروفیدبک

بهش زمان بده

تو خونه مدرسه بازی کنید 

ازت اجازه بگیره خانم معلمش باش تمرین کنید 

هم کلاسی بشه

ادای همه هم کلاسی هاشرو برات دربیاره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

سلامچرا نوروفیدبکبهش زمان بدهتو خونه مدرسه بازی کنید ازت اجازه بگیره خانم معلمش باش تمرین کنید هم کل ...

تو خونه معلم بازی میکنیم مشکلی نداره راحت حرف میزنه ، مدرسه که میره نه

شعر که حفظ میکنه خانومش میپرسه کی حفظ کرده نمیگه حفظم 

تواجتماع آزاد نیست اصلا 

نمیتونه خود واقعیش باشه واسه همین از مدرسه زده شده

بنظر شما این روش کمکش نمیکنه یکم راحت بشه؟ 

تو خونه معلم بازی میکنیم مشکلی نداره راحت حرف میزنه ، مدرسه که میره نهشعر که حفظ میکنه خانومش میپرسه ...

راستش به نظرم این روش باعث میشه فکر کنه با بقیه فرق داره و ضعیف تره

عزیزدلی

سلام اوپرا جان دیدم تو تاپیک کامنت گذاشتی خواستم ازت یه سوال بپرسم

من برای مشکل استرس و اضطراب و وسواس فکری و پرخاشگری جزئی رفتم روانشناس ، همونجا ازم نوار مغزی گرفتن 

و بعدش دکتر تجزویز کرد ۲۰ جلسه اونم هر روز برم ،و هزینه هرجسله یک میلیون و ششصد بود ،احساس کردم رفت رو کلاهبرداری چون ۳۲ میلیون واسه یه ماه خیلی زیاده ،اونم ویزیت هر روزه چون من اختلال خطرناک ندارم

بنظرتون زنگ بزنم بگم نمیام ؟؟

سلام اوپرا جان دیدم تو تاپیک کامنت گذاشتی خواستم ازت یه سوال بپرسممن برای مشکل استرس و اضطراب و وسوا ...

سلام.راستس همین الان به من بگن ۳۲ بده یه ماهه برای تراپی من سه جلسه بیشتر لازمم میشه از فرط شوک

هیچ مشکلی در روان  یه ماهه بوجود نمیاد که یه ماهه از بین بره

سلام.راستس همین الان به من بگن ۳۲ بده یه ماهه برای تراپی من سه جلسه بیشتر لازمم میشه از فرط شوکهیچ م ...

امروز برای یه چندتا سوال روانشناس یه نقشه مغزی ۴ میلیون ازم گرفتن و با این ۳۲ میلیون خود به خود احساس میکنم حالم خوب شده

پس زنگ بزنم کنسل کنم چون اصرار داشت هر روز برم با زور و دعوا منشیش گفت هفته ای چهار جلسه بیا 

فردا زنگ میزنم کلا کنسل میکنم