2777
2789

اگه کرونا داشته باشم چه بلایی سر بچم میاد؟😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عههه هیچی بابا هیچی نمیشع هم شوهرت خوب میشع هم شما هیچیتون نمیشع

نترس گل

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈
بدن درد و سردرد چشماشم قرمز بود خودمم همش بدنم درد میکنه فک میکردم بخاطر باد کولره

پس سرفه نداره 

من زبونم ملتهب و قرمز شده کنارش یکی میگفت علائم کروناست 😕

دوستان گل تاپیکای جنجالی رفتید منم تگ کنید 😄 مرسی عشقولیا 🥰

والامن حالم بدبوددیروزرفتم دکترگفتن ازمایش دیگه نمیگیرن چون زیادشده دستوردادن ازمایش نگیرن به منم گفت علائمت هم ب رودل میخوره هم بارداری هم انفولانزاهم کرونا فرض ومیزاریم کرونا بروخودتوقرنتینه کن تادوهفته الان واقعا نمیدونم کرونادارم یانه

مادرشدن یعنی قلبت بیرون ازسینت بتپه یعنی بخشی ازوجودت  جداازخودت زندگی کنه 
والامن حالم بدبوددیروزرفتم دکترگفتن ازمایش دیگه نمیگیرن چون زیادشده دستوردادن ازمایش نگیرن به منم گف ...

اینم از مملکت ما 

مگه داریم مگه میشه ☹

دوستان گل تاپیکای جنجالی رفتید منم تگ کنید 😄 مرسی عشقولیا 🥰