2777
2789

بهترین دوران زندگیمون داره میره با حسرت با نا امیدی 

نمیدونم کی درست میشه ولی امیدوارم اونقدر دیر نباشه که آرزوهای الانم دیگه برام مهم نباشه

99/9/10                                                        سَلامِت میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه زندگیه بقیرو ببینی حتما قدره داشته ها و حتی نداشته هات رو میدونی و شکر میکنی، شکر نعمت، نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃
اگه زندگیه بقیرو ببینی حتما قدره داشته ها و حتی نداشته هات رو میدونی و شکر میکنی، شکر نعمت، نعمتت اف ...

والا اینجور که میبینم پول دارا پول دارتر میشن بدبختام بدبخت ترررر

والا اینجور که میبینم پول دارا پول دارتر میشن بدبختام بدبخت ترررر

اشتباه نکن یه سری از پولدارا و حتی یه سری از ادمای دیگه به حال خودشون رها شدن حتی ایه قرانی هم راجع به این موضوع هست منتهی الان یادم نیست، ایمانت رو قوی کن بخدا که من از جایی که فکرشم نمیکردم پول به دستم رسید اونم زمانی که واقعا به این پول احتیاج داشتم

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃