2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نرم

پولت و از همه مهمتر وقتت رو تلف میکنی فقط 

اکثر آدم هایی که میان دانشگاه آزاد آدم هایی هستن که فقط واسه وقت تلف کردن و اینکه فقط یه مدرکی گرفته باشن میان اونجا برای همین حتی اساتید هم درس رو جدی نمیگیرن خود دانشجو ها و حتی خود اساتید یه روز هستن پنج روز نیستن خیلی ها اصلا نمیان حتی آخر ترم میان فقط، خلاصه منی که رفتم ناراضی برگشتم و از ترم دوم ول کردم دانشگاه رو 😊 به همه هم اینو میگم همون پولی که واسه مدرک دانشگاه آزاد بدین که بعد فقط قابش بگیرین به دیوار همونو سرمایه گذاری کنین توی کاری تا سودی ازش در بیاد، اگه میخوای مدرک بگیری برو دانشگاه ملی، حیفه پولته صرف دانشگاه آزاد بشه 

پولت و از همه مهمتر وقتت رو تلف میکنی فقط  اکثر آدم هایی که میان دانشگاه آزاد آدم هایی هستن ک ...

نظرتون قابل احترامه اما اطراف من پر از آدمايي هست كه دانشگاه آزادي موفق هستن. واقعا تو اين زمونه دانشگاه زياد مطرح نيست و فقط به خود شخص بستگي داره كه ميخواد موفق باشه تو رشته مورد علاقش يا بهونه بياره.

بدنيست آدم تحصيلات دانشگاهي داشته باشه.اما بنده هم قبول دارم تحصيلات همه چيز نيست و بدون دانشگاه هم ميشه موفق بود.

پولت و از همه مهمتر وقتت رو تلف میکنی فقط  اکثر آدم هایی که میان دانشگاه آزاد آدم هایی هستن ک ...

من چند ساله از درس عقب افتادم درسامم خیلی خوبه ولی نمیخوام وقت تلف کنم میخوام بخونم ...مدرک ها هم فرقی نداره تو این مملکت تهش همون ازمون وکالت باید قبول شد همین

99/9/9خونه خودمم😍🥰❤
واحداي عربي و فرانسه بيشتر دارن . و كلا چند درس متفاوت با حقوق دارند. فقه و حقوق دانشگاه داره. دانش ...

خب میگن بخونم سال بعدش تغییر بدم حقوق خوبه؟؟

99/9/9خونه خودمم😍🥰❤
پیام نور بهتر از آزاده ولی مستقیم به حقوق نداره باید یه ترم یه چیزی بخونید بعد تغییر رشته بدید برادر ...

خب پیام نور کلاس حضوری نداره زیاد

99/9/9خونه خودمم😍🥰❤
من چند ساله از درس عقب افتادم درسامم خیلی خوبه ولی نمیخوام وقت تلف کنم میخوام بخونم ...مدرک ها هم فر ...

تصمیم خودته عزیز جان 

من فقط تجربه ی بدی که داشتم رو گفتم 

شاید برای تو سبب خیر شد 

اما اگه یه روز دیدی دلت نمیخواد و از راهی که رفتی پشیمونی مطمئن باش هر چقدر گذشته باشه برگشتن و از نو شروع کردن ارزشش خیلی بیشتره تا اینکه به همون راهی که دوست نداری ادامه بدی