2777
2789
عنوان

جراحی واریکوسل😭😭😭

259 بازدید | 29 پست

سلام خانومای گل

خانم‌هایی که همسراشون جراحی واریکوسل انجام دادن و باردار شدن میشه بگید چند وقت بعد عمل باردار شدید😭دیگه خسته شدم چرا من مامان نمیشم😭😭

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم منم احتمال میدم شوهرم واریکوسل داشته باشه آزمایش اسپرمش۰بود ولی دکتر نرفتیم میتونم تشخیص ...

عزیزم حتمااااااا جراحی بشن همسرتون

با اسپرم صفر احتمال بارداری هم صفره

چجوری فهمیدین واریسکول داره منم شوهرم اسپرمای نرمالش ۲میلیونه ینی واریسکوله ؟ 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔

شوهره من تو نامزدی عمل کرد اون موقع ام ک اقدام نداشتیم ک بدونم چطوره، سال ۸۶ عروسی کردم ۹۱ بچه اولم با همون اقدام اول باردار شدم سومی ام ۵ روزشه ، نگران نباش عزیزم 

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
چجوری فهمیدین واریسکول داره منم شوهرم اسپرمای نرمالش ۲میلیونه ینی واریسکوله ؟ 

با آزمایش

بله ۲ میلیون واقعا کمِ احتمالا واریکوسل

برا همسر من ۱۸ میلیون بود با اون حال باردار نشدم و جراحی کرد

شوهره من تو نامزدی عمل کرد اون موقع ام ک اقدام نداشتیم ک بدونم چطوره، سال ۸۶ عروسی کردم ۹۱ بچه اولم ...

عزیییییزم سه تا بچه داری😍خدااا حفظشون کنه برات

خیلی امیدوارم کردی😍

با آزمایش بله ۲ میلیون واقعا کمِ احتمالا واریکوسل برا همسر من ۱۸ میلیون بود با اون حال باردار نشدم ...

دکتر که نگفت واریسکول  گفت تعداد کل اسپرماش خوبه ولی بدشکلن 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔
دکتر که نگفت واریسکول  گفت تعداد کل اسپرماش خوبه ولی بدشکلن

حتما تعدادش ۲۰ میلیون بوده که گفته نرمالِ چون تعداد نرمال ۲۲ میلیون ۲ میلیون کمه

برا بدشکل بودن هم باید جراحی بشن چون باز هم بارداری اتفاق نمیفته حتی اگه تعدادش نرمال باشه

نه هنوز عمل نکرده 

خوب نگران نباش

بچه داری یا نه؟؟؟ اگه نداری حتماااااا جراحی بشه هرچه سریعتر چون واریکوسل با دارو درمان نمیشه