2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من استفاده میکنم خیلی بهتر از موم سادست اما باید اصل گیر بیاری 

چه فرقی با ساده ها داره ؟؟

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤

یه کم کار باهاش قلق داره و سخته من با موم معمولی زیر بغل خودمم میزدم اما با این نشد دوسه بار اول مث یه ادامس چسبناک شد و به همه جا چسبید وحشتناک بود اصن جدا نمیشد پوستم کبود شد اخرم به سختی شستم اما قلقش دستت بیاد حداقل خوبیش اینه که دنگو فنگ مومای دیگرو نداره

چقد گوشت تلخ

نخر من خریدم. موهارو زبر میکنه اشتباه کردم خریدم😢

من پادری درست میکنم اگه بخوایی عکس بفرستم قیمتم توافقی😍😍😍😍انشالله تا 1399/9/9 به خواستهام میرسم. ❤✨ لطفا صلوات مهمونم کن. اقایون به تاپیک های من نیان و پست منو ریپ نزنن وگرنه گزارش میزنم🚫
چ فرقی داره مو ها زیر پوستی بیرون میاد ؟ من با موم ساده موهام زیر پوستی میشه

موم ساده اول اینکه درد سرش زیاده باید گرم بشه ولی موم عربی بدون استفاده از پد و گرما میشه استفاده کرد 

موم عربی دیگه احتمال سوختن بدنت و اینا کمتره چون داغ نیست و اینکه بعد یه مدت استفاده پوست رو روشن تر میکنه مخصوصا تو نواحی حساس مثل زیر بغل 

چون وقتی موم ساده گرمه همون گرما باعث افزایش جریان خون میشه و همینم دلیل تیره شدن نواحیه 

در کل موم عربی اصل اگر گیر بیاری خیلی بهتره. بازم یه بار بگیر امتحان کن 

در مورد موهای زیر پوستی کلا هرجور شما موهای زائد رو باهر روشی که ریشه از بین بره بزنید باعث موهای زیر پوستی میشه 

یکی از دلایلش پوست خشکه سعی کن همیشه آبرسانی کنی پوستتون رو 

ژل بعد اصلاح استفاده کنید و وقتی موها کم کم داره پیدا میشه لایه برداری کنید که زیر پوستی در نیاد

❤️

مرسی عزیزم شما با چی لایه برداری میکنید اسکراب خوبه ؟

اسکراب گردو شون من خودم استفاده میکنم لایه برداری ملایم داره و پوست رو خشک نمیکنه قیمتش هم نسبت به حجمش مناسبه 30تومنه فکر کنم که از داروخونه میتونی تهیه کنید در اصل برای صورته اما من برای بدنم استفاده میکنم به دلیل همین خاصیت خشک نکردن پوستش