2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکمت تخت تخت شده ؟؟؟؟؟

نه نشده اما بخاطر سزارین نیست.من قبل بارداری هم شکم داشتم بع زایمانم هم هیچ ورزش یا رژیمی نگرفتم‌الان وزنم ۶۵ هست معلومه بااین وزن شکمم بایدم بزرگ باشه😀

دوس دارم مادر شوهرم ،شوهر کنه...واسم دعاکنید😂😂😂

عوارض سزارین چیه که همیشه میگن؟؟ 

خواهر من طبیعی بوده من و اون یکی خواهرم سزارین 

والا اون که طبیعی بود افتادگی رحم داره. گاهی بی اختیاری ادرار. من و خواهرم که سزارین شدیم این مشکلات رو نداشتیم

ضمن اینکه ما بخیه هامون روی شکم بود و دچار عفونت نشدیم. چهار پنج روز بعد زایمان یکم راحت تر بلند می‌شدیم می‌نشستیم. خواهرم که طبیعی بود با اینکه دکترش هم خیلی بهتر از دکتر ماها بود، بخیه اش عفونت کرد و با چه زجری تا ده روز دستشویی میرفت و... 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

زایمان طبیعی ..آرامشی ک اون لحظه دارمو با هیچ چیزی عوض نمی کنم ...الان برای خودشون مد کردن سزا وگرنه از قدیم وایام زایمان طبیعی بوده وهست....

چون واقعان طبیعی میمیری وزنده میشی میری اون دنیا وبرمیگردی وتموم گناهتم میریزه وپاک میشی...

ولی سزا نه اگه بیهوش کنن ک خب وگرنه بی حس میکنن هیچی نمیفهمی ونمیتونی هم درک کنی طبیعی هارو.

چون ن دردی میکشی ن به خودت زحمت میدی ..

درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد ک‌قدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️
عوارض سزارین چیه که همیشه میگن؟؟  خواهر من طبیعی بوده من و اون یکی خواهرم سزارین  والا ا ...

اره واقعا من و دوستم هم باهم زایمان کردیم من سز اون طبیهی اونم بخیه هاش عفونت کرد بخدا اینقدر زجر کشید بیچاره.اما من که خیلی راحت بودم فقط تو بیمارستان بخاطر بالا پایین رفتن از تخت کمی اذیت شدم وبس

دوس دارم مادر شوهرم ،شوهر کنه...واسم دعاکنید😂😂😂
عوارض سزارین چیه که همیشه میگن؟؟  خواهر من طبیعی بوده من و اون یکی خواهرم سزارین  والا ا ...

عزیزم قبول داشته باش که واقعا زایمان بدون دردسریه سزا ...من خودم بچه اولم طبیعی بودم هیچ مشکلی هم نداشتم همون موقع ک بچم به دنیا اومد راه میرفتم وکارامو خودم پیش میبردم نیاز به کسیم نداشتم ولی چون بچه ی اولم بود خانواده نداشتن مامانم برای محل احتیاط مراقبم بود...درسته افتادگی رحم میگیری قبول دار.م ولی راهی جلویه پات هست میری ترمیم وهزار تا کار دیگ..بی اختیاری ادرار اصلان وجود نداره دوبریام وفامیلامون همه طبیعی بودن این اولین باره میشنوم شاید ایراد از خواهر خودتون بوده...پس الکی رو طبیعی اسم بد نیارین. ...عوارض سزا همون شکمت که به اندازه ی یه وجب یا دو وجب پاره میشه بسته. ..افتادگی شکم میگیری چربی هایه اضافه دور شکم وفا یه کار میخوای بکنی یا بار سنگین برداری نمیتونی بخیه هات باز میشن...بعدم برای پاره شدن شکم فک نکنم ترمیمی وجود داشته باشه...چون واقعا ن لباس مورد علاقه ای میتونی تنت کنی نه این قبل شکمت صافه 

درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد ک‌قدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️
عزیزم قبول داشته باش که واقعا زایمان بدون دردسریه سزا ...من خودم بچه اولم طبیعی بودم هیچ مشکلی هم ند ...

زایمان با دردسر و درده چه سزارین باشه و چه طبیعی

افتادگی رحم و مثانه هم از عوارض زایمانه و هرکسی ممکنه دچارش بشه. پس فرقی بین طبیعی یا سزارین بودن نیست

از نظر شکم و پارگی هم مگه وسط شکم رو جر میدن که جاش بمونه و قابل ترمیم نباشه؟؟ 

اتفاقا تنها کسایی که طبیعی زایمان میکنن ممکنه دنبال ترمیم و تنگ کردن و... باشن. چون برای سزارین دقیقا روی خط زیر شکم و بیکینی رو برش میدن که مزاحم هیچ نوع لباس پوشیدنی نیست. حتی لخت هم بخوای بگردی چیزی معلوم نیست و اصلا جاش نمیمونه.. فقط یه خط باریک هست که بعد ترمیم کامل زخم و بخیه وقتی دست میکشی احساس بی حسی خفیفی میکنی اونجا. نه جای بخیه ای داره و نه هیچی

بار سنگین و احتمال پارگی بخیه هم نهایتش تا 40 روز یا دوماهه مثل همه عمل های جراحی شکم. 

صاف و تخت نشدن شکم هم به تجربه من به ساختار پوست و چربی های شکم بستگی داره. سزارین اطراف من هست شکمش بعد دوبار زایمان تخت تخته.. طبیعی هم داریم که اندازه حامله 5 ماهه شکمش مونده و هیچ جوره تو نمیره 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
زایمان با دردسر و درده چه سزارین باشه و چه طبیعی افتادگی رحم و مثانه هم از عوارض زایمانه و هرکسی مم ...

اصلان حرفتو قبول ندارم نیم درصدشو ...اگه زایمان کردی میفهمی اگه نه الکی احضار نظر نکن عزیزم ..

من سزارین کردم شوهرم بردم شهر دیگه شهر خودم اختیاری انجام نمیدن بینهایت راضیم اصلا تو رخت خواب نبودم از ۲ روز بعدش سرما بودم دوستم با من زایمان کرد طبیعی اولا اون همه درد و کشید داغون شد بعد چندوقت همه بخیه ها پاره شدن و عفونت شدید گرفت 

اره هر چی طبیعیش خوبه

دقیقا

زایمان با دردسر و درده چه سزارین باشه و چه طبیعی افتادگی رحم و مثانه هم از عوارض زایمانه و هرکسی مم ...

طبیعی از قدیم وایام بوده الان والا سزا رو مد کردن