2777
2789

عزیزم من طبیعیکردم دردش فقط اولشه بعد زایمان خیلی راحتی کل کارهاتو خودت میکنی لحظه تولد نوزادو هم میبینی شکمم تخته تخت شد بخاطرورزش های بعد زایمان و سزارین اولش درد نداری بعدش درد بخیه داری شکمت میمونه عوارض امپول  که میزنن میمونه خودت ببین با کدومش بهتری

تاریخ99/9/9هیچی نمیخام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما یه چیزی هست به اسم دکتر ،میرن اونجا طبق نظریه ایشون که برحسب آزمایشات و سونو گرافی و معاینه هست ایشون صلاح میدونه و میگه کدوم زایمان مناسبِ فیزیولوژی بدن شماست .

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷

من سزارین بودم .فوق العاده بود مادرم کوچکتربن بچه اش رو سزارین کرده بعد ۲۵ سال عوارضی نداشته براش. من شخصا تحمل اینکه با بدن برهنه و پاهای باز جلوی ماما و دکتر باشم رو نداشتم و کلا اصلا طبیعی رو نمیپسندم .طبیعی جایی خوبه که امکانات عالی باشه همسرت کنارت باشه دکتر و مامای دلسوز و صبور داشته باشی 

ضمن اینکه به ریختن گناه بعد زایمان طبیعی اعتقادی ندارم غیر ممکنه خدا حق بقیه رو بخاطر زایمان از گردنمون برداره

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

اگه شرایط بدنت و شرایط جنین همه چی اوکی باشه و دکترت اجازه بده، و تو بیمارستان خصوصی خوب باشه و دکترت عالی باشه و خودش زایمانو انجام بده،بدون شک طبیعی، من تو این شرایطی که گفتم سه تا زایمان طبیعی کردم و هزاربار دیگه هم باشه انتخابم همینه

💗💗💗
بچه ها واقعا هر کدومتون تجربه طبیعی اپیدورال رو دارین تعریف کنین چجوریاس و ادم زیاد درد نمیکشه؟من شا ...

یه نوع بیحسی ولی خیلی بنظرم کارایی نداره چون توی زایمان طبیعی نیاز به فشار مادر داره تاسربچه توی کانال زایمانی حرکت کنه وبعد بدنش 

البته من شنیده هامو گفتم عزیزم

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

من سزارین شدم ۲سال و نیم پیش حتی یه ذره هم درد یا شکم ندارم...ولی دلم میخواد بچه بعدی رو طبیعی به دنیا بیارم انقدر که تعریف میکنن ازش

میشه واسه اینکه امسال خونه دار بشم برام دعاکنید...مرسی مهربونا😍😍تیکرم به وقت صاحب خونه شدنمه انشالله
عوارض سزارین چیه که همیشه میگن؟؟  خواهر من طبیعی بوده من و اون یکی خواهرم سزارین  والا ا ...

خواهرتون بد شانس بوده بیچاره

منمطبیعی بودم ولی خداروشکر هیچکدوم ازاین مشکلات رو نداشتم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خانوما یه چیزی هست به اسم دکتر ،میرن اونجا طبق نظریه ایشون که برحسب آزمایشات و سونو گرافی و معاینه ه ...

خدا لعنتشون کنه اخه من بچه اولم رو طبیعی اوردم

پارگی سرویکس و خونریزی شدید داشتم و بردنم اتاق عمل و بیهوشی و.....

الان دکتر میگه نمیتونی باید سزارین بشم قبول نمیکنه بیمارستان

در تاریخ ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد🥰
اصلان حرفتو قبول ندارم نیم درصدشو ...اگه زایمان کردی میفهمی اگه نه الکی احضار نظر نکن عزیزم ..

من 8 سال پیش سزارین شدم خانم جان. یکی از خواهرام و دوتا خواهرشوهرا و کلی دختر دایی و دختر خاله و زنداداش و.... هم اطرافم بودن که اونا هم سزارین شدن. 

والا ما هیچکدوممون زخم رو شکممون نداریم. شکم همه ماها رو از روی خط بیکینی برش دادن. حالا شما کجا زندگی میکنی که برای سزارین وسط شکم رو جر میدن و جاش میمونه و طرف نمیتونه لباس بپوشه دیگه نمیدونم والا 😁

ضمنا شما که طبیعی زایمان کردی از مزایای طبیعی بگو و بهتره اظهار نظر در مورد نحوه سزارین که حتی از نوع برشش هم اطلاعی نداری نکنی عزیزم.. 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
صددرصد طبیعی عوارض بعد سزریان وحشتناکه. سالای اول نمیفهمید یکم که پاتو سن گذاشتید میفهمیذ

عوارضش چیه مگه من ک خیلی راضیم ..من درد طبیعیو کشیدم هنوزم یادم میاد گریه میکنم عوارض از این بدتر؟؟؟

طبیعی از قدیم وایام بوده الان والا سزا رو مد کردن

مد نکردن!قدیم سزارین نبود برا همین خیلی از مادرا و نوزادها سر زایمان میمردن.الان به لطف تکنولوژی و سزارین خیلی این اتفاق کم شده

از دهکده خونین، از حمله آپاچی ** یک کوه جسد ماند و یک مشت 《تماشاچی》** که سوخت و ساکت ماند** با فاجعه بارآمد** هی فصل زمستان شد ** هی گفت بهار آمد** دندان به جگر داد و آرام لبش را دوخت** با پای خودش پای هر چوبه《 دار 》آمد** سر خوش شده از تاول معتاد به هر لخته** در خشم نمکدان ها با زخم کنار آمد** دنیا به درک رفت و دِه بی سر و سامان شد** سهم من و تو از آن یک سفره بی نان شد...