2777
2789
عنوان

به یک مادر روانی کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1292 بازدید | 86 پست
برای حرف زدن تمرین کردی میشه بهم یاد بدی

از اول خیلی خیلی باهاش حرف میزدم.هر کاری میکنم براش توصیح میدم.مثلا میخوام پوشکشو عوص کنم میگم: حالا بریم شلوار دخترمو در بیاریم پوشکشو باز کنیم، اِ دخترم (ببخشید) جیشی کرده حالا بریم بشوریمش.وقتی میشورمش یه شعر ساختم از خودم راجع به پوشک و دسشویی و اینا براش میخونم و ...

دارم ناهار میپزم میگم حالا باید  قابلمه رو پیدا کنیم،ایناهاش تو کابینته.حالا برنجا کجایین؟ایناهاشن و ....

همه چی رو با قصه و شعر براش توضیح میدم.فکر میکنم همین باعث شده که میتونه حرف بزنه

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم ببخش کمکت نکردم، ی سوال شما تو بارداری اضطراب داشتی که بچه اتون کم خوابه؟ 

سلام عزیزم خواهش میکنم.بله بارداری سختی داشتم و از ماه ۵ خیلی اضطراب داشتم

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
سلام عزیزم خواهش میکنم.بله بارداری سختی داشتم و از ماه ۵ خیلی اضطراب داشتم

آهام، منم الان باردارم ناخواسته، خیلی مضطربم. هم بخاطر شرایط اقتصادی هم اینکه کم کاری تیروئید دارم که هنوز کنترل نشده، و دارو اینا خوردم وقتی که نمی دونستم باردارم. سر دخترم که ازقبل برنامه ریزی داشتم و آروم بودم دخترم نوزادی آروم و خواب خوبی داشت. 

از اول خیلی خیلی باهاش حرف میزدم.هر کاری میکنم براش توصیح میدم.مثلا میخوام پوشکشو عوص کنم میگم: حالا ...

ممنون باورکن  ی وقتایی اینقدر حرف میزنم خودم فک درد می‌گیرم از اول هم همینطور بودم اما فقط ماما بابا همین

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

آهام، منم الان باردارم ناخواسته، خیلی مضطربم. هم بخاطر شرایط اقتصادی هم اینکه کم کاری تیروئید و دارو ...

انشاالله به سلامتی فارغ بشی و آرامش داشته باشی🌸

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
ممنون باورکن  ی وقتایی اینقدر حرف میزنم خودم فک درد می‌گیرم از اول هم همینطور بودم اما فقط ماما ...

خواهش عزیزم.البته فکر نمیکنم باعث نگرانی باشه همین که مامان و بابا رو میگه خوبه

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
ممنونم عزیزم باشه دوباره میارمش پیش خودمون

خواهش میکنم گلم

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏