2777
2789
عنوان

خانمایی که باخانواده شوهر خوبین🙀😿

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 50 پست

بنظرم اینم نری بهتره البته نمیخوام دخالت کنم
اخه تو این کرونا با این اوضاع سلامتی خودتون و اطرافیانتون به خطر میفته  و  خدایی نکرده اتفاق جبران ناپذیری میفته
به قیمت از دست دادن عزیزانتون و یا عزیزان بقیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرشوهرم اومد درکوچه درمیزد هرچی گفتم کیه جواب نداد بارسومی که گفتم کیه گفت مهدی(اسم شوهرم)😬😬😬منم دربازنکردم به شوهرم گفتم برخودت دربازکن

خدایا شکر بابت همه نعمت هات💖💙💙💙
خوب موضوع اینه که اونها اومدن کلی متلک گفتن و اعصاب ایشون خرد کردن!!!  من بودم نمی رفتم آدم های ...

خب جاریش که کلا نیومد.

مادرشوهر و خواهر شوهر متلک انداختن ولی خب جاری کلا نیومد دیدن بچه دیگه نبایدم توقع داشته باشه که برن عروسی بچش.

بنظر من نرو وا گلم کاره خوبی کردی، اونا نباید مراسم میگرفتن تو این کرونا چقد بعضیا... خدایی من باردارم هي دعا میکنم این کرونا بره وگرنه خانواده شوهرم چون اصلا رعایت نمیکنن رو نمی‌ذارم بچمو از نزدیک ببینن یا بخوان بغلش کنن چون وسه خودشون میرن رستوران میرن خواستگاری... اصلنم برام مهم نیست ناراحت بشن چون ناراحتی من اصلا براشون مهم نیست و مهم تر از اون چرا عاقل کند کاری که بازارد پیشیمانی

ساده باش ولی در عین سادگی برا خودت حد و مرز مشخص کن,من رابطه ام با خانواده شوهرم عالیه مخصوصا خواهر شوهرام خیلی هوامو دارن خیلی هم دوستشون دارم ولی خب بعضی اوقات دلخوری پیش میاد که خیلی ساده ازش میگذرم 

خب جاریش که کلا نیومد.  مادرشوهر و خواهر شوهر متلک انداختن ولی خب جاری کلا نیومد دیدن بچه دیگه ...

بعضی ها کلا متوقع هستند کارهای خودشون نمی بینند و فقط دنبال بهونه هستند که بریزن سر عروس!!

استارتر شما هم چرا جواب حرف هاشون ندادی؟ حرفی که جواب ندی یه عمر تو دلت می مونه و خودخوری می کنی به خاطرش!!  مخصوصا تو که بچه شیر می دی!!

دقیقا کی و کجا بود که زندگیت از اون چیزی که میخواستی بشه فاصله گرفت

بگو قبل عروسی دختر برادر شوهرم بچه من به دنیا اومده بود‌. ایشونم میتونست یه سر بیاد برادرزاده اش رو ببینه‌. نیومد منم نرفتم. از این به بعدش همینه هرکی احترام بذاره احترام میبینه. کسی ام از من و بچه ام خوشش نمیاد به سلامت 😊

آره. من برای همین رفتاراشون روابطو کم کردم. خیلی کم. الآن راحت ترم

خانواده شوهر منم ده تا حرف بهم می زدند از ده تا حرف یکی که جواب می دادم چه غربت بازی راه میانداختن!!!  الان رابطه ام باهاشون خیلی کم شده ولی دلم از این می سوزه این که قرار بود آخرش قطع رابطه باشه و همه جا ابروم ببرن کاش از اول اینهمه حرف ازشون نمی شنیدم و رفتارشون تحمل نمی کردم !!  کاش از اول همه را جواب می دادم حداقل کلی حرف نگفته تو دلم نمی موند تا مدام خودخوری کنم و افسردگی بگیرم!!!

دقیقا کی و کجا بود که زندگیت از اون چیزی که میخواستی بشه فاصله گرفت