2777
2789
عنوان

خانمایی که باخانواده شوهر خوبین🙀😿

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 50 پست
خانواده شوهر منم ده تا حرف بهم می زدند از ده تا حرف یکی که جواب می دادم چه غربت بازی راه میانداختن!! ...

اصلا حسرت نخور. جلو ضررو هر وقت بگیری منفعته. الان خوشحال باش که دیگه نمیتونن اعصابتو بهم بریزن. به پیشرفت زندگیت فکر کن تلاش کن برای ادامه تحصیل برای رشد بچت زحمت بکش. کم کم کلا نبودشون تو زندگیت حس نمیشه و روز به روز موفق تر و خوشبخت تر میشی عزیز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم نمیرفتم 

چقد بی درک واقعا 

اولا کرونا بوده دوما تازه زایمان کرده بودی 

ب خاهر شوهرت بگو ۲۰تومن برا بچه خوشگلای اون زمان میدادن الان‌پوشک بچه هم ۶۰تومنه لطف کن هرجا نشستی دهنت رو پر نکن نگو کادو دادم 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

من واقعا نمیفهمم خیلیا چرا انقدر حرف بقیه واسشون مهمه.بابا به درک متلک بندازن گله کنن هرکار دوسدارن بکنن.چه تاثیری روی زندگی شما داره؟مگه جیرتونو میدن؟مگه چیزی از شما کم میشه.شما بایدددد اولین اولویت خودت باشی.تو این مریضی پس فردا یه اتفاقی افتاد براتون کی جوابگوهه.اتفاقا فقط کافیه خداییی نکررررررده همچین مشکلی واستون پیش بیاد اولین کسایی که ازتون دوری میکنن همینان که الان میان تیکه میندازن.توروخدا تمومش کنین.انقدر به حرف بقیه اهمیت ندید.دوروز زندگیمونو حروم حرف اینو اون نکنیم.باورت میشه من کلا سالی یبار خانواده ی خودمو شوهرمو میبینم؟چون از رفت و آمد بیزارم آرامشم بهم میخوره.رفت و آمد چیزی به جز اعصاب خوردی واسه آدم نداره.آدم همون وقتی که بزاره با این و اون بشینه و متلکا و پز دادنا و خالی کردن عقده هاشونو تحمل کنه بزاره واسه خودش هم پیشرفت میکنه هم به آرامش میرسه هم احساس مفید بودن میکنه

توروخدا لایک نکنید ممنون😎💪
اصلا حسرت نخور. جلو ضررو هر وقت بگیری منفعته. الان خوشحال باش که دیگه نمیتونن اعصابتو بهم بریزن. به ...

دقیقا از وقتی باهاشون قطع رابطه کردم خیلی روحیه ام بهتر شد کلا حس می کنم انرژی و حس زندگی دوباره داره برمی گرده تو وجودم!!

دقیقا کی و کجا بود که زندگیت از اون چیزی که میخواستی بشه فاصله گرفت