2777
2789
عنوان

واقعا دیگ نمیدونم چیکارکنم ....

491 بازدید | 38 پست

خسته شدمممم اززندگیم بیزارم شوهرمم روانیم کرده ازین اوضام بیزارممم فکرو خیال ولم نمیکنه خدااا 

وسواس فکریم ولم نمیکنههههه 

قرصای آرامبخشم دیگ روم تاثیرنداره هرشب دوسه تا باهم میخورم اما فکرو خیال واسترس شدید نمیزاره بخابم خسته شدمممم سردرد دارممم 

بیاین یکم بهم حرف بزنیننن 😔😔😔😔

میشه برای خوب شدن حال دلم وحل شدن مشکلاتم یه صلوات بفرستین🌹🌺💮🌸❤❤❤💛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسی ک سالها بهش امیدداشتم پشتموخالی کرد دشمنم شد تنهام گزاشته دیگ نمیخادمنودارم دیونه میشمممم

میدونم هیشکی دوس نداره بره توتاپیک پرغصه 

اما فقد خاستم دردودل کنم😔😔😔😔

منم بدجورکم اوردم شوهرم مریضه اواره خونه بابامم بچه۱۶ماهه دارم روزی۸ساعت بدون بچه میرم پیش شوهرم بچم ن بابامیبینه ن مامان شوهرم رو ب بهبودنمیره دلم خوش باشه😢😢

میشه واسه شادی روح شوهرم صلوات بفرستی
منم بدجورکم اوردم شوهرم مریضه اواره خونه بابامم بچه۱۶ماهه دارم روزی۸ساعت بدون بچه میرم پیش شوهرم بچم ...

😔😔😔😔

خدایااااا

برات صلوات فرستادم انشالله ب زودی مشکلاتت حل شه عزیزم از ته دلم این ارزو رو برات میکنم

ممنونم عزیزدلم❤

😔😔😔😔 خدایااااا

ان شالله حال جفتمون خوب بشه غصه نخورخدای ماهم بزرگه ایناامتحان الهی فقط سخته خداکنه ازپسش بربیایم وکم نیاریم😢😢

میشه واسه شادی روح شوهرم صلوات بفرستی
ان شالله حال جفتمون خوب بشه غصه نخورخدای ماهم بزرگه ایناامتحان الهی فقط سخته خداکنه ازپسش بربیایم وک ...

آره خداکنه کم نیاریم خداکمکمون کنه....😔😭