2777
2789
وقتی دادخواست بیادمرحله بعد احضار هردوطرفه؟اگه خانم نره چی میشه

نمیدونم ولی سه چار جلسه مشاورس ک باید برین 

خیلیا تو این جلسه ها اشتی میکنن

ایقد نزن بترکون دگ ،این بار دگ از بی خطی با شماره پدرشوهر اومدم ،رحم کن😐😐😐😐😐😐😐😐😐واسه ماسک زدن هم باید کمپین بزنیم و هشتگ راه بندازیم؟بزنید اون عنو که نمیرید خبر مرگتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی سه چار جلسه مشاورس ک باید برین  خیلیا تو این جلسه ها اشتی میکنن

عزیزم برای کسی هست من نمی خواستم تاپیکم جنجالی بشه سربسته تعریف کردم .

ولی انگارقبلامشاوره رفتن پسرکوتاه نمیاد دخترهم دوستش داره

عزیزم برای کسی هست من نمی خواستم تاپیکم جنجالی بشه سربسته تعریف کردم . ولی انگارقبلامشاوره رفتن پسر ...

این مشاوره ها تو روند دادگاه هستش 

ینی دادگاه میفرسته اجباری مشاوره 

ایقد نزن بترکون دگ ،این بار دگ از بی خطی با شماره پدرشوهر اومدم ،رحم کن😐😐😐😐😐😐😐😐😐واسه ماسک زدن هم باید کمپین بزنیم و هشتگ راه بندازیم؟بزنید اون عنو که نمیرید خبر مرگتون
اها 

اره خودشونم ادرس مشاورو میدن باید ختما اونجا بری نامه میدن و اینا 

انشالله ک حل شه 

اره امازندگیشو دوست داره نمی خواد جدابشه  🥺یعنی ب دلیل انقدرمسخره قاضی حکم میده؟مراحل بعدچیه؟ ...

ببین عزیزم اول گفتم اینا ادله کافی برای دادگاه نیست و قابل قبولم نیست و تو جلسه دادگاه خانوم می تونه بگه من نمیخوام جدا بشم

یک قانون هست مثلا کراهت از زوج یا زوجه که برای اینم باید دلیل بیاری نمیشه بگی مثلا زشته چون میگن مگه از اول ندیدی ...

این نفرتی ک اون  اقا داره از اول بوده یا چیزی شده؟

اگه یک درصد قبول کنه دادگاه طبق همون شرایط که گفتم باید حق طرفو بده بعد چند جلسه مشاوره میرن و در اخر حکم طلاق 

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
ببین عزیزم اول گفتم اینا ادله کافی برای دادگاه نیست و قابل قبولم نیست و تو جلسه دادگاه خانوم می تونه ...

ازاول دختر باب میلش نبوده اما ب اصرارخانواده هاگرفتش گفته عشق بوجودمیاد اما دیده نه گفته بعدعقدعاشق میشه امانشده الانم میگه نمی خوامش 

ازاول دختر باب میلش نبوده اما ب اصرارخانواده هاگرفتش گفته عشق بوجودمیاد اما دیده نه گفته بعدعقدعاشق ...

میتونست این پا پس کشیدنو قبل عقد داشته باشه نه الان...ان شاالله مشکلت هر طور صلاحته حل بشه

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
کراهت از زوج چی هست عزیرم

یعنی همین نفرت...یعنی بدش میاد از همسرش و از ارتباط باهاش حالش بد میشه...برای این میگم باید یک دلیل بیاره مثلا یک خانوم میگه چون شوهرم بد دهنه یا دست بزن داره من ازش بدم میاد

عجب🤕این میگه ازش متنفرم ازشکلش 

این دلیل محکمی نیست