2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه تو فامیل ما پشت سر میگن روشون نمیشه جلو روی خود بچه و مادر بگن بچت فلانه 

بغلم کن که من از همه خستم توی این دود و دم غم میکشم از تو نفس من بغلم کن همین جوری که هستم بغلم کن که شکستم بغلم کن که من از دنیا بردیم عشق و آرامشو باور کن باتو دیدم 

آره داریم

کلا ادمایی که مسخره میکنن عقده این

ما یه فامیل داشتیم،هر دفعه دختر داییمو مسخره میکرد،اونم هیچی نمیگفت،من آخر عصبانی شدم از دستش و از طرف دختر داییم گفتم دوست داری کسی به بچه ی خودت اینو بگه؟اگرم که شوخیه با بچه ی خودت لطفا از این شوخیا بکن.دیگه هییییچی نگفت هیچوقت،دختر داییم هنوزم که هنوزه ازم تشکر میکنه

لطفا واسه نیتم یه صلوات بفرستید :)🌹
عکس دخترمومیذارم ببینین

سایت خرابه عکسا لود نمیشه

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
چرا

نمیدونم 

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز