2789
چرا

پسرم که دنیا اومد چهره اش خیلی متفاوت بود البته شبیه نوزادی پدرش بودمنم کلی فشارعصبی داشتم همه میپرسیدن شبیه کیه منم میگفتم نمیدونم مادربزرگ پدریشم نمیگفت شبیه باباشه زن سابق برادرمم رو مخ همه راه میرفت کار به جایی رسید برادرم فکر کرد بچه تو بیمارستان عوض شده و کلی همه چی بهم ریخت اخر بعد از یک هفته زندایی باباش گفت شبیه باباشه و عکس نوزادی باباش رو اورد

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای وای چقدبد

از همه کاراشون گذشتم از این نمیتونم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
بیخیال گلم ازاین ادمای احمق زیادپیدامیش توبادوست داشتن بچت بزن توی دهنشون

من که عاشقش بودم و هستم ولی اینکه فکر کنی بچت عوض شده و ... خیلی بده

من که عاشقش بودم و هستم ولی اینکه فکر کنی بچت عوض شده و ... خیلی بده

متاسفان بایدبگم منم ب همین دردچارشدم هرچندنمیخاستم راجبش صحبت کنم ولی همش ب مامانم اینامیگفتم نکن عوض شده اماالان انقدشبیه پدرشه ک هیچ شکی نیست

متاسفان بایدبگم منم ب همین دردچارشدم هرچندنمیخاستم راجبش صحبت کنم ولی همش ب مامانم اینامیگفتم نکن عو ...

میفهمم فقط کاش حرف میزدن ادم اینهمه استرس نکشه