2777
2789
عنوان

سبزواری ها

341 بازدید | 8 پست

نظرتون درباره دکتر ثنایی چیه برا ناباروری

خودتون نتیجه کارش رو دیدید

خود خواهی این نیست که اونجوری که خودت میخوای زندگی کنی خودخواهی اینه که از دیگران بخواهی اونجوری که تو میخوای زندگی کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص خلاصی چیه

واسه پسر نازنینم... ۲۵هفته کیسه ابم پاره شد ورفتم پیسس گفت بهت قرص میدم تا۲۸هفته نگه داری بعد عمل شی ...همین که قرصارو خوردم چپه شدم ودهانه رحمم باز شد ..وزایمان.. واسمونی شدن گل پسرم😔😔😔😔

از من میشنوی برو تحت نطر یا جعفریان یا افتخار یزدی من خودم جعفریان بودم خدارو شکر خیلی هم خوب بود واسم....

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار

جعفریان بودم هیچی تشخیص نمیداد رفتم پیش ثنایی گفت زخم داری بیا بسوزونم نمیدونم حالا چی کار کنم

خود خواهی این نیست که اونجوری که خودت میخوای زندگی کنی خودخواهی اینه که از دیگران بخواهی اونجوری که تو میخوای زندگی کنن
چرا

اصلا هیچی حالیش نیست، من خودم خیلی ناراضیم از اینکه رفتم پیشش و خیلی ها ی دیگه رو می شناسم که پشیمونن

مونا جعفریان و حسینی هوشیار رو خیلی تعریف می کنن، خانم شوریده یزدی هم دکتر خوبی هستن

اصلا هیچی حالیش نیست، من خودم خیلی ناراضیم از اینکه رفتم پیشش و خیلی ها ی دیگه رو می شناسم که پشیمون ...

اره قبول دارم حرفتو گلم...

خودم دکترم جعفریانه

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار