2777
2789
عنوان

سونو گرافی

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 27 پست
مرسی گلم هنوز سونو نرفتم برای این دکتر همین شکلی فقط یه احتمال داد 😑 میخوام بدونم دگه دیده میشه شنب ...

البته این دکترا اینقد بی ملاحضه هستن

میبینی طرف یه مشکل داره خیلی ریلکس میگن بهش

نمیزارن تا اخرین سونو هم بشه بعد دلهره بندازن تو دلش

🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷
البته این دکترا اینقد بی ملاحضه هستن میبینی طرف یه مشکل داره خیلی ریلکس میگن بهش نمیزارن تا اخرین ...

نمیدونم شاید میخواست اگه پوچم بود ناامید نشم  نمیدونم

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم بارداری قبلیم تا 9 هفته صبر کردم ولی تو 6 هفته 1 روز گیر کرده رشدی متوقف شد

بله پوچ اینجوره

شما ایندفعه صبر کن 

البته شنبه برای کیسه زرده برو ولی قلبش صبر کن تا ۱۰ هفته

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
بله پوچ اینجوره شما ایندفعه صبر کن  البته شنبه برای کیسه زرده برو ولی قلبش صبر کن تا ۱۰ هفته

باشه مرسی عزیزم 

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

یعنی توی یه هفته جنین میاد؟چقدر طول میکشه جنین تشکیل بشه؟

آره عزیزم وقتی کیسته زرد باشه جنین یک یا دوهفته بعد دیده میشه

نگران نباش خیلی زود رشد میکنه 

ان شاالله نی نی میاد این دفعه ،برات صلوات فرستادم

مرسی عزیزم 

به منم گفتن پوچ هست ولی بعد تشکیل شد زودی به حرف دکتر ها سقط نکن.بارداری پوچ خودش سقط میشه 

برای من سری قبل سقط نشد ولی این سریم احتمال چون اصلا سونو نرفتم