2777
2789
عنوان

سونو گرافی

222 بازدید | 27 پست

سلام خانمها من چهارماه پیش بارداری پوچ داشتم 😞 

حالا الانم باردارم دکتر احتمال پوچ داده 

من اگه شنبه ک میشم 7 هفته  برم سونو  جنین دیده میشه 

اصلا جنین از چند هفته میبین؟! 

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

۷ هقته برو انشااله کیسه زرده تشکیل شده

برای بعصیا دیرتر تشکیل میشه صبر کن

بعدشم هفته ۱۰ برو برای قلبش

انشالله هرچی خیره

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷ هقته برو انشااله کیسه زرده تشکیل شده برای بعصیا دیرتر تشکیل میشه صبر کن بعدشم هفته ۱۰ برو برای ق ...

مرسی عزیزم دکتر 8هفته نوشته برای قلب برم 

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

زود رفتی عجله نکن عزیزم ایشالا دیده میشه

درست خوندی گلم 

گفتم تازه میخوام برم سونو تو 7 هفته دیده میشه یا نه؟! 

هفته 5 ساک حاملگی هفته 7 ضربان قلب

مرسی 

مرسی عزیزم دکتر 8هفته نوشته برای قلب برم 

۸ هفته زوده شاید فسقلی دل گنده باشه و شما بندازه تو نگرانی 

پسرخاله خودم وسطای هفته ۱۰ قلبش زد،، میخواستن سقط کنن که خالم نزاشت گفت بازم میرم سونو بعد سقط میکنم دید قلبش تاپ و توپ میکنه

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
تا ده یازده هفته فرصت هست نگران نباش  انشاالله که دیده میشه

مرسی گلم هنوز سونو نرفتم برای این دکتر همین شکلی فقط یه احتمال داد 😑 میخوام بدونم دگه دیده میشه شنبه برم سونو 

دیروز شش هفته و پنج روز رفتم کیسه زرده بود جنین نبود😔

خوب همینه دیگه اول کیسه زرده بعد فسقلی

دیروز شش هفته و پنج روز رفتم کیسه زرده بود جنین نبود😔

عزیزم نگران نباش ی هفته دیگه برو ایشاالله ک صدای قلبشم میشنوی 

۸ هفته زوده شاید فسقلی دل گنده باشه و شما بندازه تو نگرانی  پسرخاله خودم وسطای هفته ۱۰ قلبش زد ...

میدونم بارداری قبلیم تا 9 هفته صبر کردم ولی تو 6 هفته 1 روز گیر کرده رشدی متوقف شد