2777
2789
ازاد سازی تخمک فولیکولات این ماه سایزش چنده اگه سایژش ۱۴ تا ۲۰ باشه خیلی خوبه

امپول ميدونم ماه سوممه ميزنم دکترمو عوض کردم همراهش 20تا شيافم داد 3تافول15داشتم دوتا14 و يکي16 ديروز امپول زدم فردام شياف شروع کنم کار شيافو نميدونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آمپول اچ سی هم سایز فولیکول ومیبره بالا هم آزادش میکنه، پروژسترون هم آمادگی رحم وبرا لانه گزینی میبره بالا وبچه رو ان شالله خوب نگه میداره رو دیواره ومانع سقطه

خدایا شکرت که هوامو داری.رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین.

آمپول اچ سی هم سایز فولیکول ومیبره بالا هم آزادش میکنه، پروژسترون هم آمادگی رحم وبرا لانه گزینی میبر ...

جدي يکم اميدوار شدم بخدا خسته شدم عکس رنگي انداختم لوله هام بسته بود ک باز شد همه چيزم نرماله نميدونم چرا نميشه

امپول ميدونم ماه سوممه ميزنم دکترمو عوض کردم همراهش 20تا شيافم داد 3تافول15داشتم دوتا14 و يکي16 ديرو ...

شیافم امتمالا کمک میکنه تد نت هم بزن

وضع فولکولات خوبه انشالله این ماه بارداری

جام می و خون دل هریک به کسی دادن                   در دایره قسمت اوضاع چنین باشد...
جدي يکم اميدوار شدم بخدا خسته شدم عکس رنگي انداختم لوله هام بسته بود ک باز شد همه چيزم نرماله نميدون ...

چند  وقته نازایی داری عزیزم چند سیکل دارو مصرف کردی

شوهرت مشکل نداره ؟؟ آزمایش داده

چند  وقته نازایی داری عزیزم چند سیکل دارو مصرف کردی شوهرت مشکل نداره ؟؟ آزمایش داده

الان11 ماهه بچه دوم نه مشگل نداريم ازمايشا سالمه.13سيکل امپولو زدم 12سونو دادم دکتر گف فردا امپولارو بزن ک زدم

چرا ریسکش بالاست؟کی باید زد امپولو؟

دکتر زمانش ومشخص میکنه حوالی وسط سیکل ،ولی سرخود مصرف نکن عزیزم چون دکترا هم اول سونو انجام میدن بعد امپول وتجویز میکنن برایاس فولیکولات