2777
2789
اخه من پریودیم منظم نیست زمان تخمک گذاریما نمیدونم.کیتم ک درست مشخص نمیکنه

پس حتما برو دکتر خوب تا با تحریک تخمک گذاری وسونو زودتر نتیجه بگیری، وقتتم الکی تلف نشه

خدایا شکرت که هوامو داری.رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین.

اخه من پریودیم منظم نیست زمان تخمک گذاریما نمیدونم.کیتم ک درست مشخص نمیکنه

منم اصلا منظم نيستم6 ماه تخم هويچ تو پريودي دم کردم خوردم يکم تا پنجم تنظيم شدم عقب جلو ميشم اما يکي دوروز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلتون چی بود؟

شوهرم که مشکل نداشت خودمم عکس رنگیم خوب بود سر ساعت هم پریود میشم در این حد منظم، ولی نمیشد،به نظرم فولیکام زیاد بزرگ نمیشن،البته دکتر چیزی نگفت فقط دارو داد.

ايشالا ب اين زوديا خبر مامان شدنت بشنوي.من دختر5ساله دارم خدا کمک کنه باردارشم يه پسرم خدا بهم بده د ...

منم پسرم چهارسالشه خیلی دوس دارم یه دخترهم داشته باشم البته بچه سالم وصالح باشه ازهمه مهمتره ،ان شاالله خدا به هممون کمک کنه التماس دعا

11تا13پري بستگي ب زمان داروهات داره کي تموم بشه

به نظرم زمان پریودیت برو دکتر تا سونو کنه ودارو بده بهت سونو وسط سیکل سایز فولیکول میده