2777
2789
عنوان

رشد فولیکول

170 بازدید | 9 پست

سلام دوستان لطفا هرکس سوال منو دید جواب بده 

بچه ها من برای رشد فولیکول جوشانده پیاز و جوشانده انجیر بخورم با حلوای گرم تا ثیری داره  که اینماه فولیکولم سایزش بزرگتر بشه؟

آخه من با قرص لتروزول که دکتر داده بود فولیکولم روز ۱۴ سایزش ۱۱ بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از پیاز نه از رازیانه و‌گرمیجات بله اما هیچی به اندازه رها کردن نمی تونه به شما کمک کنه ..بهش فکر ...

مرسی عزیزم 

ولی بهور کن بهش فکر نمیکنم اینارو هم یه ماما بهم گفته 

عزیزم شما بچت دختره؟

به اولم دختر بله

اما سر دومی همه کار کردم ..نشد که نشد

کرونا اومد بی خیال بچه دار شدن شدم سر دو ماه باردار شدم اما متاسفانه ماه ۱۱ قلبش ایستاد حدود دو‌ماه سقط کردم اما از رحمت خدا نامید نشدم..بیخیال شو خودش میده رها کن

به اولم دختر بله اما سر دومی همه کار کردم ..نشد که نشد کرونا اومد بی خیال بچه دار شدن شدم سر دو ما ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم 

منم بچه اولمو تو ۱۳ هفتگی سقط کردم 

۷ میگذره فقط یه بهر عید اقدام کردم نشد دیگه اقدام نکردم گفتم این چیزارو بخورم اینماه اقدام کنم

عزیزم خیلی ناراحت شدم  منم بچه اولمو تو ۱۳ هفتگی سقط کردم  ۷ میگذره فقط یه بهر عید اقدام ...

فقط یادت باشه با عشق برو تو رختخواب وظیفه ای س ک س نکن ..پیگیر اندازه فولیکول و روز نباش...درود بر خدای توانا...