2777
2789
عنوان

خواهشا راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 38 پست

دقیقا میدونم تو دلت چ خبره 

الان یه کشمکشی با خودت داری که به عشقم برسم. یا به یه موقعیت خیلی خوب... معیارا و همه چی زندگیت قاطی پاتی شدن.... بنظرم برو با یه مشاور. کارشناس صحبت کن. اینجا و با این حرفا نتیجه نمیگیری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چون شکست خوردم میگم که سن ۲۱ خیلی کمه و مرد باید ۶ تا ۸ سال بزرگتر باشه.ازدواج با دوستی فرق داره 

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم

از علاقه دوس پسرت ب خودت مطمئنی؟؟اعتماد زیادی خوب نیسا

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
۱۰۰درصد مطمئنم دیشب خواستم جدا شم دیگ از بس حالش بد شد نتونستم 

اگ واقن مطمئنی جدا نشو درحقش خیانته بزرگیه

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
خب من تقاوتم با خواستگارم ۱۱ ساله زیاد نی؟؟

مطمئنااز استاندارد زیاده اما بعضی پختگیها می ارزه و بستگی داره به اینکه جوونی میکنه یا دیگه خیلی بزرگتر نشون میده.که مبادا به مشکل بخورید

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
حرف و نیش زبون مامانم اینارو  چیکار کنم؟؟ بعد میگم چون معرف آشناس چیکار کنم ناراحت نشن چشم تو ...

آخه باید از اول بهشون مگفی من اینک نمخام خودم دوس پسر دارم.

خیلی در حقش ظلمه نکن

حرف و نیش زبون مامانم اینارو  چیکار کنم؟؟ بعد میگم چون معرف آشناس چیکار کنم ناراحت نشن چشم تو ...

معرف هم بیخیال.دوروز دیگه اگر خوب نباشه اون معرف کجاست؟ حوصله داریا.فقط به خودت فکر کن زندگی خیلی کوتاهه که بخوای دوبار تصمیم بگیری

روم نشد چون خیلی آشنان

باید مگفی خودت یکی دیگ رو مخای کارت اصن ددست نبود.

پدرو مادرتم بگو من یکی دیه رو مخام اینو رد کن ب نظرم.

البته اگ از علاقه دوس پسرت مطمئنی