2777
2789
عنوان

خواهشا راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 38 پست
واقعا؟؟میشه بگی چیکار کردی؟

من سر لجبازی از عشقم جداشدم با کس دیگه ای ازدواج کردم وقتی ضجه میزد برگرد من بدون تو نمیتونم من با نامزدم درحال تفریح بودم چون داغ بودم نمیدونستم بدون اون نمیتونم بعد از ی ماه واقعا پشیمون شدم ن ک نامزدم بد بود خیلی خوب بود ولی خوب عشقم ی چیزه دیگ بودمن با بی رحمی تمام رهاش کردم  الان چهارسال از اون ماجرا میگذره ولی هنوز نتونستم فراموشش کنم 😔

جوری باش ک شعورت دلبری کنه ..........ن قیافت🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سر لجبازی از عشقم جداشدم با کس دیگه ای ازدواج کردم وقتی ضجه میزد برگرد من بدون تو نمیتونم من با ن ...

ینی عذاب وجدان داری؟؟؟؟

دوست پسرت چیشد؟؟؟ب نظرت فراموش کرده؟؟

مامانم هی میگه دوست پسرت بچست قیافش بده و.....😔😔

قیافه اون ب خودت ربط دارع بچهام باشه چن سال دیگ صب میکردین اینا بهونس خودش دلش نمخاد ت رو بهش بدع حالا ک اینجوریه اونو ردش مکنی چون ک ب خانوادت گفته بودی

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
مرسی از راهنماییت

خواهش عزیزدلم

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
ینی عذاب وجدان داری؟؟؟؟ دوست پسرت چیشد؟؟؟ب نظرت فراموش کرده؟؟

خیلی عذاب وجدان دارم  دوران نامزدی مامانشو فرستاد عموشو فرستاد ولی نمیدونم چرا انقد سنگدل شده بودم اونم دید نمیخوامش گف حلالت نمیکنم اهم پشت زندگیته واقعا هم اهش پشت زندگیمه ضربه ی بدی از همسرم خوردم میدونم گناهه ولی هنوزم بفکرشم 

جوری باش ک شعورت دلبری کنه ..........ن قیافت🤪