سلام من ۲۱سالمه و با یک اقا پسر همسن خودم دوستم ک دوسش دارم و خیلی وابستم شده ولی ازون ورم یه خواستگار خیلی خوب دارم ک متولد۶۷ هست که اصلا قیافش و روحیاتش ب سنش نمیخوره و مثل ۲۶ ساله هاس و همه چیش خوبه و عالی اما خب اگه بخوام با ایشون ازدواج کنم دوست پسرم نابود میشه عذاب وجدان تا اخر عمر ولم نمیکنه اگرم ب ایشون نه بگم چون آشنا معرفی کرده بهشون بر میخوره و مامانم اینام خیلی موافق این وصلت هستن و میگن دوست پسرم بچه هست و... تورو خدا راهنماییم کنین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂
وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂