2777
2789
عنوان

خانمای باردار لطفا یه لحظه بیاین نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 43 پست
من اصلاترشح ندارم قبل بارداری زیادبودولی ازوقتی حامله شدم ترشح ندارم.معمولاترشح ابکی داغ واسه کیسه ا ...

من اصلااز معاینه میترسم

بله دقیقاآبکی داغ بود

خب چجوری بدون معاینه بفهمه کیسه ابم سوراخ شده؟

نه ازمال من غلیط وچسبنده نبود حالت آبکی داره راستش انقدرازمعاینه واینامیترسم جرات ندارم به دکتر ...

منم از معاینه میترسم میترسم برا بجه ضرر داشته باشه اما برا من واقعا غیر طبیعی بود میخام عصر برم پیش دکترم ببینم چی میگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلااز معاینه میترسم بله دقیقاآبکی داغ بود خب چجوری بدون معاینه بفهمه کیسه ابم سوراخ شده؟

اگ‌مث ببخشید جیش بود وداغ ک بزو حتما پیش دکترت احتمالا از کیسه ابت باشه برات سنوگرافی بنویسه

من اصلااز معاینه میترسم بله دقیقاآبکی داغ بود خب چجوری بدون معاینه بفهمه کیسه ابم سوراخ شده؟

اگه بری ب احتمال زیادمعاینت میکنه.روزی چن بارمیشی؟

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
مثلادوبار

وای حتماسوراخ شده برودکتر.۶ماهته بازاخراش بودی اشکالی نداشت

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
بله دقیقا مثل جیش بودوداغ خیلی ترسیدم ونگرانم

همیشه اینجوری میشی یا اولین باره.عزیزم به خودت استرس نده حتما حتماخیلی زود برو پیش دکترت بگو .خودمم شدیدا استرس دارم میگم نکنه میخام زایمان زودرس کنم

منم از معاینه میترسم میترسم برا بجه ضرر داشته باشه اما برا من واقعا غیر طبیعی بود میخام عصر برم پیش ...

بعد یچیزدیگه اینکه

من قبل ازبارداری ترشحاتم باعث میشدقسمت وسط ل باس زیرخیس بشه

ولی حالا قسمت بالای لباس زیرم خیس میشه

براهمین ترسبدم

ازشما چطوریه

همیشه اینجوری میشی یا اولین باره.عزیزم به خودت استرس نده حتما حتماخیلی زود برو پیش دکترت بگو .خودمم ...

تاحالا چندباری شدم

ولی امروزخیلی مشخص وواصح بود

مقدارش زیادنبود

ولی خب موقع ترشح یهوترسیدم

بعد یچیزدیگه اینکه من قبل ازبارداری ترشحاتم باعث میشدقسمت وسط ل باس زیرخیس بشه ولی حالا قسمت بالای ...

من همیشه ترشحات معمولی بود همین امروز ظهر یه ترشح مخاطی شکل عین بلغم سفت همیچین حالتی بود دیدم.ک تو نت خوندم و خانومی هم تو تاپیکم راهنماییم کردتو نت  دیدم عین ترشحالت سیروکس بود همیچین ترشحی ازم خارج شد ک ممکنه نشونه زایمان زود رس باشع خیلی ترسیدم میخام برم پیش دکترم امیدوارم چیزی نباشه

وای حتماسوراخ شده برودکتر.۶ماهته بازاخراش بودی اشکالی نداشت

دعاکن چیزی نباشه😔

من توبارداری اولم هیچ مشکلی نداشتم فقط روزآخر یه ترشح خیلی مشخص داشتم که فرداش موعدزایمانم بود

دعاکن چیزی نباشه😔 من توبارداری اولم هیچ مشکلی نداشتم فقط روزآخر یه ترشح خیلی مشخص داشتم که فرداش م ...

ان شاءالله ک چیزی نیستوترشح سادس.

بچتوسالم بغل کنی😘💋