2777
2789

فرداشب تولد خواهرزاده مه.قرار شده بود صبح برم کمک خواهرم دلمه و الویه درست کنه

تو این فاصله یه اقایی باید میومد براش پرده نصب کنه

من 11 تقریبا رفتم باگت خریدم براش.با ژله هایی که درست کرده بودم و ظرفایی که قرار شده بود براش ببرم

شوهرم 3از سرکار میاد.باید تا3 برمیگشتم

گفتم بیا تندتند کارارو کنیم.من برم.کار دارم

گفت نصاب پرده هست.تمرکز ندارم.صبرکن بره

تقریبا 1نصاب رفت

گفتم بیادرست کنیم.گفت باشه.داشتم باگتارو آماده میکردم.گفت حداقل کاش یکم حالو جمع و جور میکردی.میدونی مهمون دارم.وسایلو حداقل جمع میکردی.ژله هاتم بدرد نمیخورن.بردار ببر رفتی.دلمه هم خوب درست نمیکنی.اصلا پاشو برو خونتون. منم سریع اومدم خونه.

از قبل قرار شده بود ناهار الویه بهم بده بیارم خونه.ناهار بخوریم.چون قراره برم کمکش و نمیرسم ناهار درست کنم

بدون اینکه الویه مو بردارم ژله هارو برداشتم اومدم خونه.کلی زنگ زد و پیام داد که بیا ناهارتو ببر.جواب ندادم

کلی هم گریه کردم هم توراه.هم رسیدم خونه

سرراه گفتم ناهار که ندارم.حداقل برم کوبیده بگیرم دوتا.شوهرم ناهار بخوره

برنج درست کردم.شوهرم از سرکار اومد.گفت چرا کوبیده گرفتی؟ آدم تو کرونا غذا از بیرون میگیره؟ دفعه دیگه واسه من نگیر.خودت تنها غذا از بیرون بگیر بخور.زدم زیر گریه.رفتم تو اتاق اومد پشت سرم...هیچکدوم غذا نخوردیم.گرسنه رفت خوابید...الانم دارم میمیرم از غصه

شاید اصن تولدم نرفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم نرو.

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

من  باشم حالا حالا ها آشتی نمیکنم با خواهرم 

حتی ظاهری هم آشتی کنم تا یه مدت محلش نمیدم 

به جای دستت درد نکنه بود 

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

حتما خواهرت خسته بود یکی چیزی گفته به دل نگیر ،یا نزدیک قاعدگیش

اینویادت باشه هیچکی دوست تو نیس مگر اینکه در نبودت ازت دفاع کنه.🍀                                                             ا؁ انسان از چه مغرور میشوی زمینی که روی آن زندگی میکنی روزی سقف توخواهد شد🌱                              جلوي كسي ك از تو خوشش نمياد هميشه شاد و قوي باش 🍃                                                                   ‌‌ ‌‌ ‌‌ولی من تاالان هیچڪس و به اندازه ی خودم اذیت نڪردم🍀ادمهای اطرافت روبا گردش زمان‌بشناس نه چرخش زبان!!اکثرا خوب حرف میزنن🌱

شوهرت حرف بدی نزد ولی خواهرت بیشعوره😐

من دلم روشنه من مامان میشم 😍 حالا هرچقدر دکترا بگن طبیعی نمیتونی مادر شی من به خدای خودم ایمان دارم گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را منم خواستم ازش منتظر اجابتم برای رسیدن به خواسته دلم یه لبخند از ته دل رو لباتون بشونید😊دیدین گفتم دلم روشنه😉😍😍😍خدایا شکرت بعد از سه سال باردارشدم ❤بازم دلم روشنه قلب نینی تشکیل میشه نینی سالم و صالح دنیا میاد❤💞💗💟😍خدایا شکرت قلب نینی تشکیل شد صداشم شنیدم😍برای سلامتی نینی ام دعا میکنید؟