الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
پسر من موهاش خیلی قشنگه.وقتی بلند میشه واقعا خوشگلتر میشه.اولا مخالف بودم چون همه میگفتن دختره.ولی بعد برام عادی شد.همسرمم دوس داره اما مادرشوهرم بدش میاد.
خب وقتی فر بلند باشه قشنگتره. من خودم دوست ندارم پسر موهاش بلند باشه ولی باباش در حدی ک از گردنش پایینتر نیاد چتریاشم تا روی چشاش باشه کوتاه میکنه. همه فک میکنن دختره. میگیم پسره تعجب میکنن
اره خوبه دادش من موهاش بلند بود همیشه البته الانم که 13 سالشه بلنده پشت سرش مثه دم موش میبنده😁
درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید