2777
2789

اگه خودتون و بچه دوس دارین بله

نظر مردم ذره ای اهمیت نداره! 

ممنون میشم واسه ازدواج خوب برام صلوات بفرستین⁦❤️⁩پروردگارا، همسری مهربان و بچه‌آور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریء­الذمّه ­کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ‌ام و به من نمی‌رسد مگر آن چیزی که تو منت می‌گذاری و عطا می‌کنی.

واسه پسر منم دقیقا همینجوری بود و از وقتی بدنیا اومد تا الان 2سالو نیمشه یبار زده بودم که دیگه بزور بردم زدم الان که زدم خیلی قشنگتر شده و اینکه دکترش بهم گفته بود خیلی رو شخصیتش تاثیر میزاره بعدها و خیلی براش بده که از الان خودشو مثل دخترا ببینه حتما کوتاه کن به باباشم از مضراتش بگو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موهای کوتاع برای دخترم بیشتر دوس دارم برا پسر اصن نمپسندم ولی پسربچهایی دیدم ک بلندن.

ب نظرم شوهرت دارع لوس و سوسول بار میارتش.آخه اون پسربچها هم برخورد پدر و مادر باهاشون ی جوریه.

اگ بقیه اخلاقش رو با پسرت مپسندی و خوبن این مو اونقدم مشکل نیس.

حالا اگ شوهرت خیلی دوس دارع ی دو سه باری براش بلند کن ولی همش ن

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

پسر من که فعلا ۱۵ ماهشه نه من دوست دارم موهاشو کوتاه کنم نه باباش 

همه میگن کوتاه کنید اما ما دوست نداریم

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است
به مظر خودمم کوتاه بهتره اخه هر کی میبینه فکر میکنه دختره

دقیقا پسر منم همین بود همه میگفتن چه دختر نازی میگفتم پسره بیچاره ها معذرت خواهی میکردن من شرمنده میشدم

همسرتو قانع کن که کوتاه کنید همسر منم اصلا اجازه نمیداد ی مدت هی بهش گفتم ببین بیرون همش فکرمیکنن دختره و هی میگن دختر خود بچه فکرمیکنه که دختر دوگانگی براش ایجاد میشه و از اینجور حرفا

چندسالشه پسرت؟