2777
2789
عنوان

روشهای سرمایه گذاری

99 بازدید | 13 پست

هر کسی از روش سرمایه گذاریش راضیه بگه‌ و اینکه تو چی سرمایه گذاری کرده و سودش چطوره  من خودم همین ی هفته پیش سالگرد سرمایه گذاریم تو نزدک بود و خوب ی جورایی راضیم ازش از بانک که خیلی بهتره س هزار دلار سهم گرفتم تا الان تو این ی سال دقیقا هزار و هشتصدتا سود گرفتم هر کدومشم هزارتا رفته رو ارزشش دوست دارم روشای شمارم بدونم‌ و اینکه افراد مختلف که دیدن میکنن از تاپیک بین روشای مختلف بنا بر علاقه شون یا درصد ریسک پذیریشون یکی رو انتخاب کنن.💙💜🧡❤️💚  یادمون باشه صداقت و‌ احترام زیباست پس همون چیزی که واقعا بوده رو بگیم ازش نه کم کنیم نه اغراق و بهم احترام بذاریم ، عشق بورزیم و به درد هم بخوریم  #to_be_of_use

ما بانک رو انتخاب کردیم  و خیلی نسبت به  اتفاقای جامعه ضرر کردیم

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میتونیم با کد بورسی خودمون سهام شرکتهای خارجی رو بخریم راهنمایی میکنی

نمیدونم ولی میپرسم در کل راحته بورس ایران فرق میکنه با بقیه جهان  نزدکی که من گذاشتم ی جورایی شبیه بانک جهانی میمونه بت سودتو میده هر هزار دلار ی سهمه که بهش در ماه پنجاه دلار سود تعلق میگیره ک میتونی ی سری کار دیگه ام بکنی تا چند برابرشه  من که خیلی دوست دارم فارکسم امتحان کنم ببینم اون چجوریه 

اره عزیزم 

با کد بورسی ایران نمیشه میری دلار میگیری و اونارو از طریق صرافی حواله میکنی البته قطعا دوروبرت یکی پیدا میشه که تو نزدک و بورسای جهانی باشه با کمک اون انجام بده یا کسی که مورد اعتمادته حسود نیس  و میتونه کلی کمکت کنه

ما بانک رو انتخاب کردیم  و خیلی نسبت به  اتفاقای جامعه ضرر کردیم

منم خییلی ضرر دیدم ازین بانک و موسسات و بازاریابی شبکه ایشون مثل بقیه متاسفانه )

ولی به نظرم پول تو ایران بیشتر خوابیده 

اره خوب تو ایران پولدار بشی همممه کار میتونی بکنی کافیه یکی که طبقه متوسطه تو اروپا بیاد اینجا میشه ثروتمند و هررکاری میتونه بکنه  سیستم اقتصادی همینه تو ایران از هرراهی میشه پول دراورد از همین گرون کردن ارزها یا طلا کککللی کلللی سود میکنن ثروت ملیهم بماند ک خود دولت چه استفاده هایی ازش میکنه ولی مشکل بیشتر ما اینه اکثرا من پرستیم و حسود و کوته فکر  کاش همه چیزو از خودمون اغاز کنیم و دگرگونی رو گسترش بدیم ❤️💚🧡💜