2777
2789

بهترین مربی رانندگی خانم که هم از نظر اخلاق و هم مهارت و هم اصول رانندگی هست سرکار خانم مشتاقی هست من واقعا مدیون آموزش خوب ایشون هستم ایشون در اموزشگاه اسلامی جزء بهترین ها هستن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفم که عضو شدی و با نظر دروغ فقط باعث جلب مشتری بشی!!!!خانما اصلا اموزشگاه خوبی نیست بسیار پرسنل ...

اتفاقا تماما برعکس این حرفیه که شما میزنیخیلی آموزشگاه خوبی و عالی 

من خیلی راضی بودم مربی هم واقعا حرف نداشت آقای سلیمانی پور بی نظیر با حوصله

خود آموزشگاه هم عالی 

من گاهی بعد مدرسه چون نزدیک بود میرفتم اونجا و دو ساعت دیگه با مربی کلاس داشتم اتفاقا خیلی پرسنل خوش برخوردی داشتن من خسته میرفتم برام چای میاوردن و مهربون بودن منکه خیلی راضی بودم

بهترین مربی رانندگی خانم که هم از نظر اخلاق و هم مهارت و هم اصول رانندگی هست سرکار خانم مشتاقی هست م ...

سلام منم با ایشون آموزش دیدم و دفعه دوم قبول شدم یعنی بهترین مربی از نظر اخلاق از نظر جدی بودن از نطر فن بیان مهارت نترس بودن جسارت دادن بهت  طوری بهت آموزش میده که هیچ چیزی از یادت نمیره من الان ۱ساله که رانندگی میکنم حتی خودم باهمسرم مسافرت میرم پشت فرمون میشینم  شماره ایشون 09396330693

مربی خوب و حرفه ای پایه یک داره  و جوون خوش اخلاق و وجدانن کار میکنه من خیلی استرس داشتم می‌نوشتم کنارش کلی آروم بودم من دفه دوم قبول شدم دفه اولم مجاز نیست نگفتم  رد شدم خواستم ازشون هم تشکر کنم هم معرفی شون کنم

رستگار 09388275061