2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

248 بازدید | 23 پست

سلام خانما خوبین من تازه ازدواج‌کردم ازتون یه کمک میخواستم من شوهرم پسر بزرگ خانوادست پدر نداره بعد دوتا داداش دیگه هم داره این شوهر من خیلی احساس مسئولیت ب خانوادش داره یجورایی وابسته بهشونه من دو هفته ای میشه ازدواج کردم ولی شبا مادرش داداشش زنگ میزنن ک شام نداریم یا مثلا مادرش میگه خرجی ندارم و با این شب باید یا من تنها بمونم خونه یا باهاش برم ک شام یا پول براش بفرستیم شوهرمم خیلی داداششو دوس داره الانم شغلشون داداششو شریک خودش کرده من نه میدونم چقد درمیاره ن میدونم چیکارش میکنه میگه تو توی دخل کار من کار نداشته باش تو دخالت نکن خانوادشم خیلی سو استفاده میکنن اگه لجبازی بکنم و دعوا خب بیشتر فاصله میگیره با مهربونی اصلا نمیفهمه من هرچی بگم اون کار خودشو میکنه یا مثلا من تازه عروسی کردم اون یکی  داداش رفته مسافرت و خوش گذرونی من مجبور شدم برم اونجا بخوابم چون مادرشوهرم گفت تنهام خوابم نمیبره من واقعا باید چیکار کنم؟؟؟😭😭😭خیلی وابسته به خانوادشه بنظرم 😭😭😭😭

تعداد رای : 6
نظرسنجی
۱
2
33%
۲
1
16%
۳
0
0%
۴
3
50%

این همه ضعفو توو عقد متوجه نشدی؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

۱ و ۲ و ۳ و ۴ چیه😐

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این همه ضعفو توو عقد متوجه نشدی؟ 

متوجه شدم ولی بهم گفت که کم کم اونا به نبودنم عادت میکنن ولی الان هیچی درست نشده من هیچی نمیگم و واقعا هم نمیدونم باید چیکار کنم چجوری باهاش حرف بزنم که  قانع بشه 

شرایطش رو از اول ندیده بودین مگه ؟ ؟ ؟ ؟ شوهرتون بلخره پسر بزرگ هست و بد نیست ک هوای خانواده اش رو داره، واسش زحمت کشیدن پدرمادرش . . .بنظرم تا جایی ک خودت اذیت نشی کاری نداشته باش، جایی هم ک اذیت شدی و واقعا احساس کردی حقت ضایع میشه بگو بهش ک واست مقدور نیست. . 

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱

عزیزم متاسفانه برعکس دختر مردای ایرانی بعد ازدواج تا چندسال این وابستگی رو دارن ب مرور زمان درست میشه 

همین اول راه همه انرژیتو هدر نده

کاربر سابق samakhanomamمتاسفانه بخاطر گزارش اشتباه تعلیق شدم

عزیزم اگه برای تو چیزی کم نمیزاره دخالت نکن.خودشم بهت مستقیم گفته که کار بکار من نداشته باش.یکم صبرکن.به شوهرت احترام بزار.محبت کن تا بیاد سمتت.جور دیگه نمیتونی وابستگیشو کم کنی.در مورد درامدم نپرس.ولی خرجای خودتو داشته باش.با زبون خوش باهاش حرف بزن.مبادا اونا بیشتر بهش محبت کنن....

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

مادرشوهرم یه بار داشت می رفت مسافرت به شوهرت گفت شب من نبودم بیا پیش خواهرهات تنها نباشن!!!!   بعد من گفتم انوقت این دو تا دختر تنهان  انوقت من یه نفر تنها نیستم!!!   بعد گفت این دو تا دختر هستند!!!!😯😯😯

دقیقا کی و کجا بود که زندگیت از اون چیزی که میخواستی بشه فاصله گرفت
شرایطش رو از اول ندیده بودین مگه ؟ ؟ ؟ ؟ شوهرتون بلخره پسر بزرگ هست و بد نیست ک هوای خانواده اش رو د ...

شرایطشو دیدم ولی الان هرچی میگم میگه هنوز اولشه نمیخوام حس کنن من کلا رفتم ولی این مادرشوهرم همیشه پول میخواد منم چیزی بگم ازم پنهان میکنه و به کار خودش ادامه میده میگه دخالت نکن من میدونم چیکار کنم 

برادرشوهرات کار کنن و پسرا خرجی مادرشونو باید تقسیم کنن 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم