2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 23 پست

داداشش وقتی شریک هست در کار در درامد هم شریکه بگو ماهانه دخل و خرج رو حساب کنید که درامدمون مشخص باشه 

برای مادرش هم اگر شوهرش حقوق بگیر بوده خود داره اگه هم کار آزاد داشته و بیمه نداشته پس براش مثل یه حقوق تعیین کنن بین تمام پسرا که به مادر خرجی بدن  

برای اینم که برادرشوهرت مسافرت رفته و شما رفتی پیَشش اشکال نداره خوب سفر قندهار که نرفته دوباره برمیگرده و شما میری خونت 

ولی کلا اشتباه کردی تو عقد دخل و درامدشو مشخص نکردید حتی تو زمان خواستگاری قبل از عقد که الان مشکل نداشته باشی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی  واقعا درست شدنیه؟😭😢

آره بابا.من وقتی فهمیدم شوهرم بچه ننه ست.ازمامانش پیشش بدنمیگفتم ی جوروانمودمیکردم ک مامانش مقصره.اوایل خیلی دخالت میکردمادرشوهرم..مثلامن تازه عروسی کرده بودم دوهفته بود.شوهرم سرکاربود.منم خواب بودم صبح بود.کلیدخونمونومادرشوهرم داشت بغل دست همه خونموه.بعددیدم یکی کلیدانداخت داره میادبالا.اولش فکرکردم شوهرمه گرفتم خوابیدم دوباره.بعدفهمیدم مامانشه اومده توخونه سشواربرداره ببره . منم دیگه خودموزدم ب خواب.شب شوهرم اومدباناراحتی بهش گفتم ترسیدم مامانت اومده.اونم ب مامانش گفت دیگه ندیدم بیادخونمون اونجور..کم کم دیگه ازبچه ننه بودن دراومد.

آره بابا.من وقتی فهمیدم شوهرم بچه ننه ست.ازمامانش پیشش بدنمیگفتم ی جوروانمودمیکردم ک مامانش مقصره.او ...

خداروشکر منم خیلی دخالت میکنه و ریاست هم میکنه میترسم خوب نشه

خداروشکر منم خیلی دخالت میکنه و ریاست هم میکنه میترسم خوب نشه

دقیقا.اولاشه ی کم ذوق دارن واحساس بزرگی میکنن.من مادرشوهرم بهم میگفت شماهاحالابچه اید درک وفهم ماهارونداربد.مادوتالبااس بیشترپاره کردیم ازشما.انقدبهش بی محلی کردم دیگه کاری بهم نداره.صدام ک میکنه جواب نمیدم میگم یاحموم بودم یادسشویی یاتلویزیون زیادبوده نشنیدم.شوهرمم خداروشکردرس شد..ولی بخدامنی ک۲۳سالمه قشنگترازاون زندگی میکنم.هم ازدستپخت.هم تمیزی.هم حرف زدن.همیشه ریاست طلبه

منم وضعیتم شبیته شماعه .ولی هنوز توی دوران عقدم استرس گرفتم اگه بعد عقد خوب نشه چیگار کنم؟

توروخدا تو عقد تکلیفتو روشن کن بزار عروسیت دیگه فکر و خیال نداشته باشی مثل من نشی😭😭😭