2777
2789
عنوان

طبیعیه یا نه؟؟

175 بازدید | 24 پست

دخترم ۱۵ماهشه فوق العاده شر و شیطون همش جیغ میکشه هرچی ازش بگیریم جیغ میکشه و گریه میکنه هرکی بره بیرون گریه میکنه که باهاش بره خییلی خییلی بدغذاست و رشد موهاشم خییلی کمه همه رو میزنه و گاز میگیره موهاشو میکشه چرااینجوری میکنه یعنی عصبیه 

طبیعی نی

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به مدیر عزیز

ممکنه کمک کنید ؟

ختم قران گرفتیم واسه حاجت روایی نی نی سایتیها و خودم به نیت حضرت معصومه و امام رضا

جزء های 15 و ۱۷ و ۱۸ و ۲۲ و ۲۳ و ۲۴ و ۲۵ و ۲۶ مونده

اگه اجازه مبدی لینک تاپیکم بزارم

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟🥺

مال ضعف بدن هم هست بهش عصاره گوشت توشیشه بده قلم بنداز تو سوپش مولتی ویتامین و زینک بده ارده شیره

اگه رنگ و روش زرده خنکی بهش بده

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
اینکه بزنه ‌‌گاز بگیره طبیعی نیس ولی اینکه دپس داره با همه بره بیرون و بد غذاس طبیعیه 

واقعا چیکارکنم پس مثلا بعضی وقتا مامانم بغلش میکنه بوسش میکنه فوری مامانمو میزنه یا یکی بزنتش اینم فوری میزنه اینجوریه

سلام به مدیر عزیز ممکنه کمک کنید ؟ ختم قران گرفتیم واسه حاجت روایی نی نی سایتیها و خودم به نیت حضر ...

۱۵ رو من می خونم تا کی وقت داره؟

آقام خیلی غریبن😔میشه واسه سلامتی وظهورشون یه صلوات بفرستین؟
مال ضعف بدن هم هست بهش عصاره گوشت توشیشه بده قلم بنداز تو سوپش مولتی ویتامین و زینک بده ارده شیره ا ...

فک نکنم از ضعف باشه چون اصلا غذا نمیخوله خب چجوری بهش غذا بدم

واقعا چیکارکنم پس مثلا بعضی وقتا مامانم بغلش میکنه بوسش میکنه فوری مامانمو میزنه یا یکی بزنتش اینم ف ...

طبیعیههههه وااای چرا الکی نگران میشی هزارتا بچه دیدم اینجوری

یاد گرفته بزنه دیگ نباید یاد میدادین بهش الانم نباید عکس العمل نشون بدین ک از سرش بیوفته لجباز شده بچه دخترخالمم اینجوریه

لبخند بزن اینم میگذره❤️🌹                  همسرم دستاتو میبوسم دورت بگردم🥰😘