2777
2789
عنوان

طبیعیه یا نه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 24 پست
فک نکنم از ضعف باشه چون اصلا غذا نمیخوله خب چجوری بهش غذا بدم

چون غذا نمیخوره به این نتیجه رسیدی که ضعف نیس؟ 

عزیزم بی اشتهایی خودش از کمبود آهنه که همون باعث پرخاش میشه

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واای خداکنه عزیزم میترسم یه وقت پیش فعال باشه

ب نظرم ببرش دکتر اینجا کلی نگرانی میوفته تو دلت

عکس خوشگلتو بزار ببینیم😍

لبخند بزن اینم میگذره❤️🌹                  همسرم دستاتو میبوسم دورت بگردم🥰😘

پسر منم یه مدت عصبی شده بود دکتر گف  آهنش کمه براش آهن نوشت بعدم رفتار خود شما تو خونه هم خیلی تاثیر داره

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

والا پسر منم اگه یکی در خونه رو باز کنه گریه میکنه میخواد بره بیرون . یا به چیزی بخواد بهش ندیم گریه میکنه  و جیغ میزنه . بعضی روزا هم خیلی بد غذاست و اصلا هیچی نمیخوره که میدونم به خاطر دندونشه 

اینا طبیعیه عزیزم چرا نگرانی

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است

ب نظر من یه دکتر کودکان ببر دخترتو ی ازمایش کامل بده ببین چی تو بدنش کمه

و حتما ب یک مشاور مراجعه کن اون یادت میده چیکار کنی

شاید تو نباید چیزی رو از دستش بگیری ک اون بزنه و گاز بگیره

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!