2777
2789
عنوان

در حال حاضر با وجود کرونا اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم من یکی دوما دیگه میرم تو۲۴سالگی،۳ ساله عروسی کردم،از بهمن ماه قصد اقدام داشتم کرونا که اومد با همسرم توافق کردیم چن ماهی صبرکنیم تا بلکه یکم کمتر شه الان۶ماهه توی صبریم ولی نه تنها کم نشد زیادترم شد،درصورتی که دوستای من الان یا نزدیک زایمانشونه یا بچه به بغلن،کرونا تموم بشو نیست،تو زندگیتو بکن ولی رعایت کن.

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
همه جوره  بهداشت رعایت کنی  ،جای شلوغ نری و ...... که کرونا نگیری!

من بااینکه باردار نیستم هیچ جا نمیرم .کسی هم ک بارداره باید دکتر حتما بره امکان داره ادم خدانکرده بگیره .باوایتکس و الکلم ضد عفونی کنی خونه یا دست یا هرچیزو به بچه ضرر داره اگه اینکاراروهم نکنه ادم خطرناکه پس به نظر من اشتباهه تواین وضعیت بارداری.من خودم میخواستم عید اقدام کنم ولی بخاطر کرونا دست نگه داشتم که اگه گرفتمم خودم فوقش میمیرم دیگه نگرانی ندارم بچم دست کی میمونه چجوری بزرگ میشه