2777
2789
عنوان

میشه عکسِ بی بی چِکمو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان توی ماه ششم هستم بازم علایم ندارم،اون اوایل فقط خستگی و درد سینه،دیگه هیچی

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا

خب همینا علایم بارداریه...دیگه دنبال چ علایمی میگردی؟هر کی یه جوره..منم دلدرد پریودی داشتم همین..و یه خورده گرگرفتگی 

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
مبارکه تو رو خدا برای منم دعا کن خواهش میکنم

ایشالا شما هم به مرادِ دلتون برسید؛

منکه زیاد امیدوار نبودم این ماه باردار بشم چون فقط یکبار اونم ۲روز قبل از تخمکگذاری اقدام کردیم

مبارکه گلم ممکنه کسی باردار باشه ولی هیچ علامتی نداره؟ فقط ترشح و مور مور شدن سینه ها؟

من این دوتارو هم ندارم!

فقط از روزِ تخمکگذاری تیر کشیدنِ تخمدانهارو داشتم تا الان! گاهی شدیدتر میشه دردِ تیرکشیدنِ زیرِ شکمم و اینکه دمای بدنم بالاس