2777
2789
عنوان

میشه عکسِ بی بی چِکمو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 55 پست
منم جمعه موعدم هست سه ساله نیم منتظرم برام دعا کنید

دومین ماهِ اقدامم بود! اولین ماه ۲روز قبل از تخمک گذاری اقدام کردم، بعد توو روزِ تخمکگذاری که اقدام کردم حینِ رابطه خونریزی کردم! ولی باز پس فرداش اقدام کردیم! بعداز اقدام فقط دمای بدنم بالا رفت، منی که طبعم سرد بود و معمولاً پاهام سرد بود، بعداز اقدام همش دمای بدنم بالا بود! احساسِ گُر گرفتگی داشتم،ولی دردِ زیرِشکم نداشتم تا اینکه منی که همیشه پریودهای منظم دارم،۷روز تاخیر داشتم و ۴تا بی بی چک امتحان کردم، روزی یکی، ولی همشون منفی شدن! بعداز ۷روز تاخیر پریود شدم! اما همچنان دمای بدنم بالا بود! و همش پامو میکردم توو آبِ یخ یا حوله ی خیس میذاشتم! تا اینکه ماهِ دوم فقط یکبار اونم ۲روز قبل از تخمکگذاری اقدام کردیم و دیگه نزدیکی نداشتیم! چون یهو شوهرم‌ پشیمون شد از بچه دار شدن! اصلاً فکر نمیکردم با یکبار اقدام حامله بشم! الان که ۵روز تاخیر دارم برای اولین بار بی بی چکهامو مثبت دیدم! یعنی باور کنم؟😔 ازبس میگن بی بی چکها ممکنه مثبتِ کاذب نشون بدن ،زیاد امیدوار نیستم😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همینا علایم بارداریه...دیگه دنبال چ علایمی میگردی؟هر کی یه جوره..منم دلدرد پریودی داشتم همین..و ی ...

آخه میگن نوکِ سینه ها دردناک میشه! ترشح بیشتر میشه و...

ولی من این علائمُ ندارم

خب همینا علایم بارداریه...دیگه دنبال چ علایمی میگردی؟هر کی یه جوره..منم دلدرد پریودی داشتم همین..و ی ...

تازه لک و خونریزیِ لانه گزینی هم نداشتم!

فقط یکروز قبل از موعدم موقعِ نزدیکی یه کوچولو خونریزی داشتم که صورتی بود! همین

تازه لک و خونریزیِ لانه گزینی هم نداشتم! فقط یکروز قبل از موعدم موقعِ نزدیکی یه کوچولو خونریزی داشت ...

منم لک لانه گزینی نداشتم سینه هامم درد نگرفت..عزیزم مهم اینه تست مثبت شده..هرکی یه جوره ..حتی خودت دوتا بارداریت مث هم نمیشه..مواظب خودت باش چیرای گرم نخور کار سنگینم نکن..انشالله خیره...

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
منم لک لانه گزینی نداشتم سینه هامم درد نگرفت..عزیزم مهم اینه تست مثبت شده..هرکی یه جوره ..حتی خودت د ...

ایشالا که باردار باشم! چون ماهِ پیش بعداز ۷روز تاخیر پریود شدم ، یه کم نگرانم! ولی خُب، اون ماه همه ی بی بی چکهام منفی شد! الان بعداز ۵روز تاخیر مثبت شده!

ایشالا که نخوره توو ذوقم

مبارکت باشه.تو یه تاپیک گفته بودی ویتاگنوس خوردی؟میشه بگی چه جوری مصرف کردی و مشکلت چی بود

عزیزم من مشکلی نداشتم! ولی چون خونده بودم که ویتاگنوس دردهای قبل از پریود و لک بینی رو از بین میبره، برای امتحان فقط ۲هفته خوردم! چون معمولاً چندروز قبل از شروعِ پریود،لک بینی و دردِ شدیدِ سینه داشتم! ولی همون ماه ۷روز تاخیر داشتم که بعد از ۷روز پریود شدم! فقط همون ۲هفته رو خوردم و دیگه نخوردم! چون من پریودیام همیشه دقیق و منظمه! چکاپِ کاملِ قبل از بارداریمم نشون داد که هیچ مشکلی ندارم غیر از فیبروم! که دکتر گفت اصلاً مهم نیست چون جایی قرار داره که نمیتونه مانع بارداری بشه