2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوریه من هیچی بلد نیستم کدوم بانک برم؟  شخصیه؟

راستش منم نمی‌دونم یکی از اشناهامون گذاشته 

فقط میتونم بانکه گردشگری پولشو گذاشته اونم صد میلیون بوده ک سه ماهی 9تومن میدن

کاربر قدیمیم با اسم پسملیم اومدم  میشه ی صلوات واسه  حل مشکلاتم بفرستید ممنونم   
سه ماهه بانک گردشگری ماهی 3تومن میده

خام من دویس میلیون بذارم واقعا یعنی شیش میلیون میده به من. ؟‌اخه من الان گذاشتم بانک سپه همش سه تومن میده بهم واقعیه. ؟ قطعیه برم بذارم بعد مطمئنه ایا 

خام من دویس میلیون بذارم واقعا یعنی شیش میلیون میده به من. ؟‌اخه من الان گذاشتم بانک سپه همش سه تومن ...

باز برو خودت بپرس این آشنای ما اراکی هستن  بدون مشورت وتحقیق  از بانکا هیچ کاری نکن

شاید بانک با بانکم شرایطشون فرق داشته باشه

کاربر قدیمیم با اسم پسملیم اومدم  میشه ی صلوات واسه  حل مشکلاتم بفرستید ممنونم   
اوراق چیه 

همون حساب هست که باز میکنید . اسماشون‌ فرق می‌کنه. یک ساله میزارید . نمی‌تونید برداشت کنید از پول اصلی. ولی خب دیگه خیالتون راحته بانک مطمینی هست . هر ماه هم سود براتون به شماره حسابی که بدین واریز میشه

خام من دویس میلیون بذارم واقعا یعنی شیش میلیون میده به من. ؟‌اخه من الان گذاشتم بانک سپه همش سه تومن ...

عزیزم بانک‌های خصوصی ریسکه یکم. چون ممکنه یکی بیاد اختلاس کنه و پول مردمو ببره😊

ولی از بین خصوصیا بانک آینده خوبه و فک کنم شهر. باز پرسو جو کن و مطمئن شو

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

اسی الکی پول نزار بانک. هیچکی پول نگه نگه نمیداره تو این وضعیت. بده طلا اینا

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏