2777
2789
عنوان

اومدم ازمایشگاه

225 بازدید | 19 پست

من امروز ازمایش مجدد دیایت دارم دکتر برام تکمیلی نوشت دلیلشو نمیدونم ...یه بار خون گرفت اون شربت گلوکز دوتا بادهم تو یه ربع خوردم گفت یه ربع به هشت و یه ربع به نه و یه ربع به ده بیا خون بده ..دیشبم ناشتا بودم حال ندارم اخه این همه خون میخوان چیکار 😢😢😢😢😢

هر چی خدا بخواد همون.میشه😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکوک شده احتمالا ولی اگر قندت واقعا بالا باشه شربته رو نخوری بهتره ولی اگه خود دکترت خواسته چاره ...

من الان بیشتر گشنمه از 7 غروب دیروز چیزی نخوردم 

هر چی خدا بخواد همون.میشه😉

منم دیروز دکتر بهم گفت قندت بالاست ازمایش مجدد نوشت هفته ی اینده میرم میدمش..انقد اعصابم خورده اصلا رعایت نمیکردم بیش از اندازه چیزای شیرین میخوردم..خدا کنه خوب بشم تا هفته ی دیگه

ولی اینم بگم ک وقتی ازمایش دیابت دادم نصف شب گشنم شد پاشدم کلوچه خوردم ینی موقعی ک ازمایش دادم فقط س چهار ساعت بود ک چیزی نخورده بودم.بنظرتون تاثیر داشت اون کلوچه ها😩

ده ساعتم کافیه برای قند حالا اشکال نداره زودتر آزمایش بده شربت بخوری حالت بهتر میشه

دیروز دکتر بهم گفت قندت بالاست ازمایش مجدد نوشت هفته ی اینده میرم میدمش..انقد اعصابم خورده اصلا رعایت نمیکردم بیش از اندازه چیزای شیرین میخوردم..خدا کنه خوب بشم تا هفته ی دیگه

1399/
ده ساعتم کافیه برای قند حالا اشکال نداره زودتر آزمایش بده شربت بخوری حالت بهتر میشه

ولی اینم بگم ک وقتی ازمایش دیابت دادم نصف شب گشنم شد پاشدم کلوچه خوردم ینی موقعی ک ازمایش دادم فقط س چهار ساعت بود ک چیزی نخورده بودم.بنظرتون تاثیر داشت اون کلوچه ها😩