2777
2789

به اونایی که لاشین یه جواب لاشی تر از خودشون بدین که نه سیخ بسوزه نه کباب هم شعر بگید براشون،،،،، هم دهنشونو جاده چالوس کنید 🤗🤣😆🖐😁😜😜😜🙊🙊                                                               ما ز یاران چشم یاری داشتیم                                        لاشی تر از آن بودی که میپنداشتیم 😆😎                   دخترا جیگرن ( گیتاریستا ) جیگر تر ترن 😎✌👎🤙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونو بهم گفت با توجه به تاریخ پریودی جنین سه هفته رشدش عقبه😔دکتر زنان گفت حالا دو هفته صب کن شاید لقاح دیر صورت گرفته ،دلم واسه شوهرم میسوزه دوستمم بارداریش با منه خدا روشکر. اون بچش سالمه

..........
سونو بهم گفت با توجه به تاریخ پریودی جنین سه هفته رشدش عقبه😔دکتر زنان گفت حالا دو هفته صب کن شاید ل ...

حسی ندارم دیگه فک میکنم الکی امیدواری داد دکتر دیگه سینه هام حساس نیس دو روزه مث قبلا گشنم نمیشه

..........
حسی ندارم دیگه فک میکنم الکی امیدواری داد دکتر دیگه سینه هام حساس نیس دو روزه مث قبلا گشنم نمیشه

اگه دکتربهت دوهفته مهلت داداین دوهفته روبایدبدون هیچ استرس ونگرانی بگذرونی نه اینطوری دوست عزیزاسترس توبارداری اولین علت سقط هستش

اگه دکتربهت دوهفته مهلت داداین دوهفته روبایدبدون هیچ استرس ونگرانی بگذرونی نه اینطوری دوست عزیزاسترس ...

شیاف داده واستراحت اما من دیگه از. علایم بارداری فقط دلدرد پریوذی رو دارم

..........
نه دبگه شش هفته فقط ساکه حالا سن جنین خودش اینه یا رشد. نکرده مشخص نیس

دکترهاکه دل سوخته ندارن خواهرکه بخوان بیخودی بهت امیدواری بدن پس اگه به دکترت ایمان داری به حرفش گوش کن وتوکل کن به خدا....صلوات نذرامام زمان کن جنینت سالم باشه وتواین دوهفته هرروزصلوات بفرست به نیت امام زمان