سلام خانوما دلم میخواست با یکی دردودل کنم. ۳ ساله که ازدواج کردم شوهرم فوق العاده زودعصبانی میشه. اوایل که دعوا میکردیم خودزنی میکرد و چاقو برمیداشت خودشو بزنه یا سم حشرات قوی رو برمیداشت که بخوره. اما حدودا یکساله که روش بهم بازشده و بدجور منو میزنه. اینم بگم که سردمزاجم هست و بیشتر من به سمتش میرم و گاهی حتی پس میزنه منو. اکثر بحثامون به این قضیه مربوطه و بعضیاشم سر عصبانی شدنای بی خودیش. مثلا میریم بیرون جمعیت باشه و مجبور بشه از تو مردم بره دعوا و غر راه میندازه و یه خریدی هفته یکبار برای خونه داشته باشم کلی باید اصرار کنم گاهی انقدر اذیت میشم که گریه میکنم تا راضی میشه. یکبار گفتم از حرف خواهرت ناراحت شدم با لگد چنان تو استخون رونم زد که بدنم تا چند وقت کبود بود. یکبار بخاطر خالش که حرف بدی بهم زد و بهش گله کردم زد تو دهنم. یه دختر یکساله دارم که به حدی روش حساسه کلی از دعواهامونم سر اونه. واقعا به دخترم خوب رسیدگی میکنم اما اگه گاهی بخوره زمین با من دعوا میکنه. یه ماهه بود قطره پرید تو گلوش جلو همه سرم داد کشید. یه برادر ۸ ساله دارم که یکبار دستشو تو دهن بچه گزاشته بود تا دندونشو ببینه سر این باهام دعوا کرد. کلا رو بچه خیلی دعوا داشتیم واسه عید امسال یکبار بردمش بیرون شیرینی بخرم از ترسم بهش نگفتم گفتم بیا بریم لباس بچه که کوچیکه عوض کنیم بعد وسط راه گفتم بیا بریم شیرینی فروشی کلی تو راه بودیم یهو بارون گرفت چندقطره ریخت رو سرش کلی باهام دعوا کرد و گفت تو با نقشه منو کشوندی بیرون آخرشم با گریه من تموم شد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.