2777
2789
عنوان

شوهرم با مشت کوبید تو سرم و میگفت انقدر میزنم تا بمیری

| مشاهده متن کامل بحث + 10072 بازدید | 134 پست
میدونی عزیزم از نظر کاری فکر میکنم نفوذ داره. شایدم از سادگی من سواستفاده میکنه ولی همیشه تو تهدیداش ...

وقتی مدرک ضرب و شتم داشته باشی دادگاه هم طلاق میده هم مهریتو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم بچه طلاقم تو فامیلی هستم که همیشه با دید بد نگاه میکردن و الان طلاق بگیرم میگن مشکل از اینه. ...

عزیزم😔

بچه ها من قصد مهاجرت دارم، کسی پولشو داره بیاد قصد از من پول از اون با هم بریم؟!😃
دقیقا چه کاری همش مرد زنو بزنه زنم این حقو داره کتک بزنه منکه قبل ازدواجم حتما باید برم رزمی اینا یا ...

اره بخدا هیچ اعتمادی بهشون نیست

خدایا مارو به حال خودمون واگذار نکن ما با خودمون خیلی بی رحمیم

سلام عزیزم تاپیکتو خوندم واقعا حالم بد شد، بعد نماز صبحم برای تو و کسایی ک همچین مشکلاتی دارن دعا کردم. کسی رو نداری که ازت حمایت کنه؟ برادری یا هر کسی

امیدوارم زندگیت هر چه زودتر بر وفق مرادت باشه و یک زندگی عالی و خوب داشته باشی و شوهر بی صفت تم حسابی ادب شه کثافت

در ضمن چنانچه دوباره این کارشو تکرار کرد حتما برو پزشک قانونی طول درمان بگیر ازش شکایت کن، میگم شکایت کن تا قانون ادبش کنه هر بلایی هم سرت آورده بگی بعد دیگه تصمیم با خودته که تو این زندگی بمونی یا نه گور پدر حرف مردم.

چقدرم زندگیت شبیه زندگی خواهر طفلی منه اونم شوهرش دقیقا مث شوهر شماست، اونم یه دختر یه ساله داره، و یک برادر هشت ساله، هفته ایی یه بار میره خرید و....  ولی نمیاد حرفاشو واسه من و مامانم تعریف کنه😔 بنظرم خواهرمی درسته؟😭

چرا همه ناراحتن بخدا مال گرونیاست  قهر کن خودتو بگیز گرمیجات بهش بده خواهر داغ کنه

شوهرمن تا یه هقته پیش چقدر بهم پول میداد روزاته از دیشب میگه تو خرج معمولی موندم‌کاسبیش خراب همه دارن مینالن

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بیدارشد باهاش صحبت کردم گفت تو از این ناراحتی که چند وقت پیش سالگرد عقدمون بود برات چیزی نگرفتم و گل ...

خاکبرسرش پست فطرت به خدا ازش طلاق نگیری زن نیستی اگر هم خواستی بکشش خونش حلال حیون

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
😞😞😞

یعنی چی که تهش چی! مردی که اینطوری میزنه باید ازش شکایت کنی تا قانون ک..شو پاره کنه، آخه دختر تو مگه چند دفعه فرصت زندگی کردن داری، نمیگم الآن کار اشتباهی بکنی، باهاش جر و بحث و دعوا راه ننداز، رو یک موضوع گیر نده از یه چیزی ناراحت شدی هی بهش یادآوری نکن چون میشه غر زدن اونم چون آدم عصبیه بلند میشه میزندت،

راستی چله آیت الله حق شناس برای حاجات بزرگه رد خور هم نداره، 100 درصد تضمینیه به شرطی که تمام شرایطشو درست انجام بدی، خواستی شرایطشو تو گوگل سرچ کن میاره آبجی گلم. موفق باشی 🌺 به حق دهه کرامت و ولادت امام رضا(ع)

یعنی چی که تهش چی! مردی که اینطوری میزنه باید ازش شکایت کنی تا قانون ک..شو پاره کنه، آخه دختر تو مگه ...

مرسی خواهر مهربونم من تا حالا خیلی چله برداشتم اما اینو امتحان نکردم ایشالا جواب بده

[QUOTE=143934110]خاکبرسرش پست فطرت به خدا ازش طلاق نگیری زن نیستی اگر هم خواستی بکشش خونش حلال حیون[/QUOT

طلاقو نمیتونم مخصوصا از وقتی نامادری عسلو دیدم که بچه ۱۰ ساله رو کشت میگم بیخیال حرف مردمم باشم بازم بعد طلاق دخترمو بهم نمیده اونوقت کی براش مادری میکنه کی دلسوز میشه