2777
2789
عنوان

جهیزیه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 88 پست
مبارکتون باشه الجی الان اصلا نمیاد بازار بیادم بالای۵۰تومنه مناسفانه

اره دیگه نیس من سال ۹۶ خریدم ۷۸۰۰ الان زدم تو نت شده ۴۸ میلیون 

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از این خوشم اومد واقعا عالیه هیچی الجی نمیشه مال من ۳ دره.واسه شماام وای فای داره؟

خب پس فرق داره 

نميدنم چطوري يعني 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
من از این خوشم اومد واقعا عالیه هیچی الجی نمیشه مال من ۳ دره.واسه شماام وای فای داره؟

ادم واسه يه عمر ميتونه ازش كار بكشه

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
خوش ب حالت پول داری.زود بخر داره هرروز بالاتر میره

دیگه باید خرید دیگه پولم نباشه🤦🏻‍♀️حالا من دوسال دیگه عروسی میکنم ولی میخام بگیرم بنظرتون وسایل برقی مثل یخچالو لباسشویی و ظرفشویی از مد میفتن؟

خب پس فرق داره  نميدنم چطوري يعني

مثلا به وای فای یخچال وصل میشی از راه دور میتونی روشن خاموش کنی دما رو کمو زیاد کنی

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
ادم واسه يه عمر ميتونه ازش كار بكشه

واقعا الان مامانم ۱۵ سال داره ی بار خراب نشده 

مثلا به وای فای یخچال وصل میشی از راه دور میتونی روشن خاموش کنی دما رو کمو زیاد کنی

چه جالب 🤕من فقط در حد يخچال قديميا ازش كار ميكشم باقيشو بلد نيستم😂

مارکش چیه

بیا عزیزم بغلیشم مدلشه

چه جالب 🤕من فقط در حد يخچال قديميا ازش كار ميكشم باقيشو بلد نيستم😂

خخخ کاربرد انچنانی نداره نمیشه ک خاموش کرد وسایل خراب میشه درجه هم هر ۶ ماه ی بار عوض میشه مثلا خواستن کلاس بزارن🤭

دیگه باید خرید دیگه پولم نباشه🤦🏻‍♀️حالا من دوسال دیگه عروسی میکنم ولی میخام بگیرم بنظرتون وسایل بر ...

ببین اگر پول داری و برات مهمه ک‌ جدید باشه پس طلا بخر پولاتو بعد بفروش وسیله بخر ولی اگر مهم نیست ک الان جدیدترین ها مثلا ۲۰۲۰ هارو بخر بردار

ببین اگر پول داری و برات مهمه ک‌ جدید باشه پس طلا بخر پولاتو بعد بفروش وسیله بخر ولی اگر مهم نیست ک ...

من بابام طلافروشه خودش منتها طلا ریسک بالایی داره تورمم به طلا نمیرسه واقعیت!!!مثلا یهو تو دوماه ۵تومن زیاد میشه طلا اونقد سود نمیکنه که،از طرفیم میگم یخچال ساید از وقتی یادمه همین بوده بگیرم تموم شه مدی نیس🤦🏻‍♀️موندم واقعیت