2777
2789
عنوان

با۷ یا ۸ میلیون پول چه گوشی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1724 بازدید | 47 پست
کلا میگن سری های جدید a زیاد خوب نیست  گوشی من G7 پرو هست که حدود ۳ سال پیش خریدم از دوربینش ر ...

این گوشی ک ایشونم خریده در حد همین سری gهست،عکسا رو تمیز و مرتب نمیگیره،سری sعالیه ولی گرون شده

برداشت بدی نکردم ولی با این وضع قیمتا ۶۵۰۰ پول خیلی زیادی برای گوشی نیست داییم گوشی هواوی رده بالا خ ...

میدونم گوشی خیلی گرون شده

ولی انقدر تعریف a51 رو شنیدم خریدم میدونستم دو میلیونم میذاشتم روش بهتر می خریدم الانم بخوام بفروشم دست دوم میگیرن کلی ضرر میخوام بکنم

واقعا حالم گرفته شد بعد از ۵سال گوشی عوض کردم اینطوری شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونم گوشی خیلی گرون شده ولی انقدر تعریف a51 رو شنیدم خریدم میدونستم دو میلیونم میذاشتم روش بهتر م ...

اره قبول دارم ادم فکر میکنه داره خواب میبینه منم میخواستم ماشین بخرم الان فقط موتور میتونم بخرم

دارنده مقام قهرمانی کیک بوکسینگ کشوری
شما دارید؟؟؟ دوربین چطوره؟؟ نوعش گرونه؟؟؟

پیجمو ببین همه عکسا با گوشیمه عالیه حرفه ایه 

نو فک نکنم داشته باشه بازم نمیدونم بگرد . نوت ۸ شیائومی رو نمیگما نوت ۸ سامسونگ 😻 سه ساله دارم عاشقشم یذرم افت نکرده 

Lotous_flower_design عکسارو برو ببین 

❤💍
این گوشی ک ایشونم خریده در حد همین سری gهست،عکسا رو تمیز و مرتب نمیگیره،سری sعالیه ولی گرون شده

دقیقا عکسها رو تمیز و خوب نمی گیره

گوشی قبلی الجی g3 بود دوربینش باورکن بهتر ازاین بود 

دقیقا عکسها رو تمیز و خوب نمی گیره گوشی قبلی الجی g3 بود دوربینش باورکن بهتر ازاین بود 

اره میدونم،من گوشی دوممg7,عکسا تمیز و خوشرنگ نیستن اصلا،ولی از a70تقریبا راضیم،ولی بازم بهs7نمیرسه،با اینکه جندسال گذشته کیفیتش خوبه

خیلی حرصم گرفت ولی احتمالا دست دوم بهتر بگیرم

باور کن وسواسه فقط منم قبلن خیلی گیر جزییات بودم بالاخره عکسش در حد خوبه دیگه مگه میخوای چیکار کنی من بودم صبر میکردم

دارنده مقام قهرمانی کیک بوکسینگ کشوری